Elhalálozás

2018. június 14., csütörtök, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya,
MUNTEAN ELVIRA
(szül. ASZTALOS)
93 éves korában elhunyt.
Temetése 2018. június 15-én, pénteken 13 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi ortodox temető ravatalozójától.
Részvétfogadás 12 órától.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4306199

Elhalálozás
Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, testvér, sógornő, rokon és ismerős, a gidófalvi
FAZAKAS JUDIT
(szül. PÉTER)
életének 51., házasságának 33. évében hirtelen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2018. június 14-én, csütörtökön 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a gidófalvi református ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Gyászoló családja
4306204
Megemlékezés
Akit szívünk őriz, nem hal meg soha, kit lelkünkkel látunk, nem hagy el soha. Kegyelettel emlékezünk id. BENDE MIHÁLY nyugalmazott agrármérnökre halálának 4. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4306210
Fájó szívvel emlékezünk június 14-én a rétyi id. PAP LAJOSRA halálának 2. évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Szerettei
4050/b
Áldott emlékét megőrizve emlékezünk CIUDIN VASILÉRE ­halálának 6. évfordulóján. Nyugalma ­legyen csendes, ­emléke áldott.
Szerettei
4306182
Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk téged. Mély fájdalommal emlékezünk ­ÚJLAKI JOLÁNRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető özvegye, fiai és menyei
4306183
Hogy egy édesapa milyen drága kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Drága jó szívét áldd meg, Istenünk, köszönjük, hogy ő lehetett a mi drága édesapánk. Ha emlegettek, köztetek leszek, szeressétek egymást, ahogy szerettelek. Ne sírjatok, én már nem szenvedek, a fájdalom az, hogy már nem lehetek köztetek. Búcsúztam volna, de nem lehetett, csak a szívem súgta halkan, Isten veletek. Egy decemberi napon életed véget ért, bánatot hagyva ránk, hirtelen elmentél. Pedig voltak még terveid, nem készültél menni, családod körében akartál te élni. Nehéz az életet élni nélküled, feledni téged soha nem lehet. Soha nem halványul szívünkben emléked, sosem szűnik meg lelkünk gyásza érted. Fájó szívvel és könnyes szemmel emlékezünk az oltszemi
SZÁNTÓ LAJOSRA, akit hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos szívű özvegye, öt gyermeke, négy unokája, testvérei,
menye, vejei
4306200
Számunkra az élet csodája voltál, fény ragyogta be lelkünk, ha hozzánk szóltál, egész életen át dolgozva csendesen éltél, most a bánatot ránk hagyva csendesen elmentél. Fájó szívvel emlékezünk az uzoni
SZABÓ GERGELYRE, akit ma három éve kísértünk utolsó útjára. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4306206

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 513
szavazógép
2018-06-14: Sport - :

A spanyolokkal egy csoportban (Női kézilabda, Európa-bajnokság)

Hollandia mellett Horvátország és Spanyolország lesz a magyar női kézilabda-válogatott csoportellenfele a november 29-én kezdődő és december 16-ig tartó franciaországi Európa-bajnokságon.
2018-06-14: Máról holnapra - Farcádi Botond:

A tűzzel játszanak

A tűzzel játszanak a politikai ellenfelekből egymás esküdt ellenségeivé vált vezetők Romániában: a megszokottnak számító pártcsatározások helyett az állam legfontosabb intézményeit vonták be a minden eddiginél élesebbé vált küzdelembe. Immár nem jobb- és baloldal versengéséről, szociáldemokraták és liberálisok konfliktusáról, Dragnea és Iohannis párharcáról, esetleg „paloták közötti háborúról” beszélhetünk, hanem csatatérré vált az egész ország, szinte minden intézmény érintett, miközben a társadalom egyre megosztottabbá válik.