Roncsderbi Fortyogófürdőn

2007. július 9., hétfő, Sport

Kép és szöveg: Iochom István

A múlt hét végén lezajlott nemzetközi motorostalálkozó egyik újdonsága és fő attrakciója a motortörés volt. A forgalomból törölt kocsit, a vén Skodát Paizs Ferenc magánvállalkozó bocsátotta a szervezők rendelkezésére. Szombaton délután több száz érdeklődő jelenlétében csekély negyedóra alatt törték szét a járművet.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1511
szavazógép
2007-07-09: Sport - x:

Indulunk a bajnokságban! (Kosárlabda)

A sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Főgimnázium ISK női kosárlabdacsapata indul az október 22-én rajtoló A-osztályos bajnokságban, miután az egy évre szükséges pénzösszeg felét a megyeszékhelyi városi tanács az együttes rendelkezésére bocsátotta.
2007-07-09: Sport - x:

A Vetman a bajnok (Minifoci)

Befejeződött a sepsiszentgyörgyi C-osztályos minifoci-bajnokság, amelyet a Vetman gárdája nyert meg. Az utolsó forduló eredményei: RDS—Riske 3—0, Phoenix—Csifa 5—2, Real—Elit 3—0, Puskázó—Dr. Office 4—3, AC Milan—Vetman 3—2.