MotokrosszTompa Krisztián első Magyarországon

2007. július 9., hétfő, Sport
A sepsiszentgyörgyi kis terepmotorosunk első lett a magyarországi motokrosszbajnokság 50 cm3-es kategóriájának rangsorában, miután megnyerte a szomszédos ország nemzeti viadalának hatodik, dédestapolcsányi versenyét.

Krisztián nagyon jó napot fogott ki, hiszen sikerült megnyernie mindkét futamot. A magyar pontvadászat második helyezettje Szlotta Bendegúz, harmadik pedig Horváth Kristóf. Versenyzőnknek nincs sok ideje a pihenésre, hiszen július 14—15-én újabb román bajnokira kerül sor, s a sepsiszentgyörgyi motokrosszosok Ciolpanra látogatnak, ahol országunk legjobb versenyzői újra harcba szállnak a futamgyőzelemért és a nyertesnek járó bajnoki pontokért. (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2007-07-09: Sport - x:

A Vetman a bajnok (Minifoci)

Befejeződött a sepsiszentgyörgyi C-osztályos minifoci-bajnokság, amelyet a Vetman gárdája nyert meg. Az utolsó forduló eredményei: RDS—Riske 3—0, Phoenix—Csifa 5—2, Real—Elit 3—0, Puskázó—Dr. Office 4—3, AC Milan—Vetman 3—2.
2007-07-09: Sport - x:

Sepsi Paintball Party

A megyeszékhelyi PPZ Army és a Sepsi Rádió közös versenyének célja a paintball népszerűsítése minél szélesebb körökben. Az esemény szervezői szerint a viadalon előreláthatólag közel húsz, három személyből álló amatőrcsapat küzd majd meg egymással a háromperces meccseken.