Sepsi Paintball Party

2007. július 9., hétfő, Sport
A megyeszékhelyi PPZ Army és a Sepsi Rádió közös versenyének célja a paintball népszerűsítése minél szélesebb körökben. Az esemény szervezői szerint a viadalon előreláthatólag közel húsz, három személyből álló amatőrcsapat küzd majd meg egymással a háromperces meccseken.

Az a csapat jut tovább, valamint nyeri meg az összecsapást, majd később a versenyt is, amelynek a harcosait a lehető legkevesebbszer lőttek ki a partik alatt. A megmérettetésen részt vevők a benevezési díj ellenében felszerelést (ruházat, védősisak, marker, 400 golyó) és egy ebédet kapnak. A Sepsi Paintball Partyra július 14-én kerül sor az Olt partján. Nevezési díj személyenként 65 új lej. Érdeklődni és jelentkezni a 0721 846 777-es és a 0748 300 142-es telefonon lehet. Emlékeztetőül: a paintball a XXI. század egyik legnépszerűbb stratégiai játéka, amely kiváló csapatépítő sport, illetve remek szórakozási lehetőség korhatár és nembeli megkülönböztetés nélkül. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2007-07-09: Sport - x:

Tompa Krisztián első Magyarországon (Motokrossz)

A sepsiszentgyörgyi kis terepmotorosunk első lett a magyarországi motokrosszbajnokság 50 cm3-es kategóriájának rangsorában, miután megnyerte a szomszédos ország nemzeti viadalának hatodik, dédestapolcsányi versenyét.
2007-07-09: Sport - Tibodi Ferenc:

Dicső múlt, zavaros jelen és bizonytalan jövő (Repülőmodellezés)

Szabó József
Egykoron városunkban legyőzhetetlen repülőmodellező csapat működött, amely országos szinten szinte verhetetlen volt. Sajnos, az 1989-es rendszerváltást követően a megyeszékhelyi repülőmodellezők egyre kevesebb támogatást kaptak, egyre kevesebb versenyen tudtak részt venni, és az egykoron nagyon jó eredményeket produkáló sportág jelen pillanatban csupán a lelkes modellezők otthonában él.