Elhalálozás

2018. szeptember 12., szerda, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az uzoni
id. ADI JÁNOS
76 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Temetése 2018. szeptember 13-án, csütörtökön 15 órakor lesz az uzoni ravatalozóházból.
A gyászoló család
485

Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a komollói özv. NIKA
ROZÁLIA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet azoknak, akik a nehéz percekben segítségünkre voltak.
A gyászoló család
4307762

Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagytatára, apósra, BERNÁD
SÁNDORRA halálának 21. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
484


Fájó szívvel emlékezünk a szárazajtai ELEKES BERTALANRA halálának 7. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4307724


15 éve már. Milyen gyorsan elrohant. Lelkünk azóta is keres, de csak az emlék maradt. Kegyelettel, lelki fájdalommal emlékezünk a szotyori születésű sepsiszentgyörgyi
KARÁCSONY FERENCRE halála évfordulóján. Örökké él emlékeinkben. Pihenjen
csendesen.
Szerető testvérei
és azok családja
4307733


Szeretetét, jóságát, gondoskodását szívünkben megőrizve mindörökre, kegyelettel emlékezünk a közép­ajtai születésű sepsiszentgyörgyi SZABÓ SÁNDORRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4307745


Fájó szívvel emlékezünk édesanyánkra, BARTÓ ROZÁLIÁRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4307752

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1740
szavazógép
2018-09-12: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

PulzArt 6 – Kortárs Művészeti Fesztivál
Sepsiszentgyörgyön szeptember 13–16. között tartják a pulzArt 6 – Kortárs Művészeti Fesztivált, amelynek központi témája a műhely, a foglalkozás, az élő tanulás. Részletek a www.pulzart.ro honlapon.
2018-09-12: Riport - Hecser László:

Élet a teherautók kormányánál

A kamionosokat akár napjaink láthatatlan hőseinek is nevezhetjük. Munkabírásuknak köszönhetjük, hogy mindennap megvehetjük a sarki boltban a kenyeret és tejet, a bevásárlóközpontokban sporteszközöket és gyermekeinknek a játékokat, ingek és cipők között válogathatunk, patikáinkban megtaláljuk az egészségünk megtartásához szükséges gyógyszereket, a benzinkutaknál tankolhatunk, a lakásunk karbantartásához szükséges anyagokért nem magunknak kell száz kilométereket megtennünk – és a felsorolást még bőven folytathatnánk. A folyamatosan úton levésért az átlagosnál nagyobb fizetés is jár, de a legtöbben nem feltétlenül azért vállalják a nehéz és sokszor mostoha körülmények között végzett feladatot: egyszerűen szeretik munkájukat.