Elhalálozás

2018. szeptember 25., kedd, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
özv. VERESS ­SÁNDORNÉ
KOVÁCS LENKE
életének 83. évében csendesen elhunyt.
Temetése 2018. szep­tember 26-án, szerdán 15 órától lesz a szemerjai református ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló szerettei
610

Elhalálozás
Fájdalomtól megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a bikfalvi
KOVÁCS PÁL
szerető szíve életének 82. évében hirtelen megszűnt dobogni.
Földi maradványait 2018. szeptember 25-én, kedden 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a bikfalvi családi háztól. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4307994


Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik KOVÁCS MIHÁLY ­MÁRTON temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet Kovács Gábornak és feleségének, a megyei orvosi műszerészet alkalmazottjainak, valamint a rokonságnak.
A gyászoló család
4307980


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, özv. DÁN JÁNOSNÉ FÁBIÁN
GIZELLA temetésén részt vettek, utolsó útjára elkísérték, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet Emikének a sok segítségért.
Ilonka és szerettei
4307983


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik LÉVAY PANDULA ­MÁRIA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4308012


Hálás szívvel mondok köszönetet volt osztálytársaimnak a férjem, id. IMRE INCZE elhunyta alkalmából való részvétnyilvánításért.
Özvegye, Jutka
és hozzátartozói
4307992


Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezünk MEGYASZAI LÁSZLÓ JENŐ református lelkipásztor halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes,emléke áldott.
A gyászoló család
137


Megállt egy apai szív, mely értünk dobogott, pihen a két áldott kéz, mely értünk dolgozott. Szeretett volna még élni, felesége, lányai, vejei, unokái és dédunokái boldogságát nézni, bár szíve többé már nem dobog, emléke bennünk örökké élni fog. Szomorú szívvel emlékezünk szep­tember 26-ára, amikor a kurtapataki születésű kézdivásárhelyi RÉTI ISTVÁN szíve egy éve megszűnt dobogni. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Szerettei
136


Bennünk él egy arc, egy szeretet, amit tőlünk senki el nem vehet. Szeretettel emlékezünk a maksai születésű sepsiszentgyörgyi MÁR AGNETÁRA, akit ma 5 éve kísértünk utolsó földi útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Élettársa, két lánya, két fia, menye, négy unokája
4307975


Csak a fájó könnyek hullanak érted, örökké szeretünk, és nem feledünk téged. Mély fájdalommal emlékezünk a kovásznai ÖRDÖG ERNŐRE halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
20104


Kegyelettel és fájó szívvel emlékezünk KEREKES SÁNDORRA halálának 21. évfordulóján. Emlékét örökre szívünkbe zártuk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4307888


Csak az élet az, ami hamar elszalad, de kedves, szép emlékük örökre megmarad. Drága szüleink hiánya egy örökös fájdalom, földi jóságukat kísérje mennyei jutalom. Fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre, a szászfalusi DEÁK ISTVÁNRA halálának 3. évfordulóján és DEÁK ANNA MÁRIÁRA halálának 8. hónapjában. Emlékük legyen áldott, nyugalmuk csendes.
Szeretteik
4307969


Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a két éve elhunyt drága jó édesanyára, id. BUJDOSÓ JULIANNÁRA. Lelked, remélem, békére talált, s te már a mennyből vigyázol ránk.
A gyászoló család
4307981


Fájdalommal és összetört szívvel emlékezem TOMPA MARIKÁRA halálának 10., férjére, BRÜCHER JÓZSEFRE halálának 7. és édesapjára, TOMPA ­ZOLTÁNRA halálának 3. évfordulóján. „Mikor a lelkem roskadozva vittem, / Csöndesen és váratlanul Átölelt az Isten.”
Gyerekei, Klaudia
és Bettike
4308002

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 367
szavazógép
2018-09-25: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor

TIFF Karaván Sepsiszentgyörgyön
A TIFF Karaván Sepsiszentgyörgyre érkezik. A háromestés szabadtéri filmvetítés szeptember 25. és 27. között zajlik, minden este 20.30-tól a főtéren. Ma este az 5 César-díjas Viszontlátásra odafönt (Au revoir là-haut) című filmmel indul a vetítéssorozat (rendező: Albert Dupontel), szerdán a Breaking News című játékfilmmel (rendező: Iulia Rugină) folytatódik.
2018-09-25: Sport - :

Nyolcaddöntőbe juthat Eugen Neagoe csapata (Labdarúgás, Román Kupa)

A Sepsi OSK is megkezdi szereplését a 2018–2019. évi labdarúgó Román Kupában. A tizenhatoddöntőben a piros-fehérek ma 19 órától a másodosztályban szereplő Temesvári Politehnica vendégeként lépnek pályára a Dan Păltinișanu Stadionban.