Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2018. október 11., csütörtök, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
SISZMANN MÁRTON
életének 71. évében elhunyt.
Temetése 2018. október 12-én 15 órakor lesz a közös temető ravatalozóházától.
Pihenése legyen ­csendes, emléke ­áldott.
A gyászoló család
4308309

Részvét
Fájó szívvel búcsúzunk kedves osztálytár­sunktól,
VERESS MANYIKÁTÓL. Nyugodjon békében.
Mi, az ’59-esek
20087
Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a sepsiszentgyörgyi
FEJÉR ANDRÁS
temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és fájdalmunkban ­osztoztak.
A gyászoló család
4115/b
Megemlékezés
Nem simogat kezed, nem mosolyog arcod, hiába szólítunk, nem halljuk már hangod. Egy jajszó nem sok, annyit sem mondtál, csak elmentél a halál hosszú útján. A szíved már nem fáj, a miénk vérzik, a fájdalmat a szeretteid érzik. Fájó szívvel emlékezünk a lisznyói PRÁZSMÁRI PIROSKÁRA, aki ma kilenc éve itt hagyott minket. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos özvegye, két lánya és azok családja
du.
Bennünk él egy arc, egy szeretet, amit tőlünk senki el nem vehet. Az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben őrizzük drága emlékedet. Kedves, szép emléked örökre megmarad. Szeretettel emlékezünk KISS JÁNOSRA, akit ma négy éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4308284
Ó, Istenem, miért is születtem, ha ily hamar lefolyt az életem? Nekem nem fáj többé a földi szenvedés, ez volt felettem az isteni végzés. Legdrágább kincsetek itt van eltemetve, ugye, jó szüleim, nem leszek felejtve? Hozzatok virágot fiatok sírjára, szülői jóságotok az Isten megáldja. Drága testvéreim, nektek is kívánok hosszú életet és sok boldogságot. Búcsút, köszönetet mondok mindenkinek, aki életemben szeretett engem. Szívünk soha el nem múló szeretetével emlékezünk a drága jó gyermekre és testvérre, a sepsiszentgyörgyi születésű uzoni
 ifj. KISS JÁNOSRA, akit ma négy éve 33 évesen ragadott magával a kegyetlen halál szerettei köréből. Fájdalommal gondolunk rá. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos szülei, testvérei és azok családja
4308303
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk az angyalosi id. KOVÁCS IRÉNRE halálának első évfordulóján. Akit szívünk őriz, nem hal meg soha, akit lelkünkkel látunk, nem hagy el soha. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Gyászoló családja
4308306

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1006
szavazógép
2018-10-11: Kármentő - Puskás Attila:

A sakk, mint testnevelést pótló

Sok a testnevelés órák alól felmentett tanuló. Miért, miért nem, vannak, akik inkább betegek, semhogy igénybe vennék izomzatukat egy tornaóra erejéig. Az előbbi megjegyzésemből arra lehetne következtetni, hogy szimulánsokkal van dolgunk. De ne gyanúsítsunk senkit megalapozatlanul.
2018-10-11: Belföld - :

Dragnea: nem egy párt kudarca a referendum

Nem tartja a Szociáldemokrata Párt vagy személyes kudarcának Liviu Dragnea pártelnök, hogy az alacsony részvétel miatt érvénytelenül végződött a férfi és nő házasságán alapuló család fogalmának alkotmányba iktatásáról rendezett népszavazás.