Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2018. október 12., péntek, Elhalálozás

Szomorú, megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó férj, édesapa, nagyapa, keresztapa, após, sógor, apatárs,
id. BARA BÉLA
életének 81. évében 2018. október 11-én méltósággal viselt szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.
„Téged elfelejteni soha nem lehet, / Sajnos, meg kell tanulni élni nélküled. / Csak az hal meg, akit elfelejtenek. / Fájó szívünk fel-felzokog érted, / Örökké szeretünk, nem feledünk téged.”
Drága halottunkat 2018. október 14-én 15 órakor kísérjük utolsó útjára a kovásznai temető ravatalozókápolnájából református szertartás szerint.
Virrasztás október
13-án 17 órától.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, gyermekei, unokái, menye
4308352

Fájdalomban megtört szívvel tudatjuk, hogy a zágoni
vitéz DIMA LEVENTE,
Zágon község
alpolgármestere,
az RMDSZ zágoni szervezetének elnöke
51. életévében 2018. október 10-én tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Temetésére szombaton, október 13-án 15 órától kerül sor katolikus szertartás szerint a zágoni ravatalozóházból a katolikus temetőben.
Részvétfogadás október 12-én, pénteken 17–20 óráig.
Hirtelen távozása felfoghatatlan marad számunkra, de Isten akaratába belenyugodva emlékét örökre szívünkbe zártuk. Soha nem múló fájdalmunkban enyhülést ad a hit, hogy továbbá az Úr országából vigyázza szeretteit.
Gyászoló felesége, gyermekei és családja
H

Részvét
Megrendülten értesültünk DIMA LEVENTE, a zágoni RMDSZ elnökének, Zágon község alpolgármesterének korai haláláról. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete
du.

Köszönet
Köszönjük mindazoknak, akik drága halottunk, BOÉR KLÁRA JUDIT temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a volt osztálytársaknak, osztályfőnöknek, munkatársaknak, rokonoknak, ismerősöknek, a lépcsőház lakóinak az együttérzésért.
A gyászoló család
4308338

Megemlékezés
Nem vagyok messze, ne gondold. Az út másik oldalán vagyok, lásd, jól van minden. Kérlek, légy szíves... ha lehet, töröld le könnyedet, és ne sírj azért, mert annyira szeretsz. Szeretettel emlékezünk a lisznyói BEDŐ ALADÁRRA halálának második évfordulóján. Nyugalma legyen csendes.
Szerettei
4308351
Megtört szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk az olaszteleki FODOR LÁSZLÓRA halálának első évfordulóján. Drága emlékét örökre megőrizzük. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye és szerettei
20086
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk ENGELBERG IRMÁRA (szül. ILYÉS) halálának első évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog. Nyugodjék békében.
Gyászoló családja
4308304
Halottak napja közeledtével kegyelettel emlékezünk halottainkra, NYIKA KÁROLYRA, NYIKA ETELKÁRA, DOMOKOS GÉZÁRA, DOMOKOS IBOLYÁRA, DOMOKOS ATTILÁRA. Megemlékező gyászmise október 18-án, csütörtökön reggel 7 órakor a központi római katolikus templomban. Nyugodjanak békében.
Gyermekeik
és azok családja
4308327
„Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet.” Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk kereszttatánkra, ILYÉS KÁROLYRA halálának hetedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Kondra Zoltán
és családja
4308331

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 936
szavazógép
2018-10-12: Magazin - :

Háromszékiek barbecue-fesztiválon

Két háromszéki csapat vesz részt ezen a hétvégén a magyarországi Tállyán zajló Kansas City Barbeque Society (KCBS) hivatalos versenyfordulóján. A tokaji borvidéken zajló II. Tállya BBQ Verseny & Fesztiválra Európa minden részéből érkező csapatok 6 kategóriában küzdenek meg. A legjobb helyezést elérő magyar csapat szabad kártyát kap a 2019-es Jack Daniel’s világbajnokságon való részvételre.
2018-10-12: Nyílttér - :

Kié ez az ország?

Érdekes, de egyben siralmas is ez az ország. Az alkotmány 1. szakasza szerint „Románia szuverén és független, egységes és oszthatatlan nemzetállam.” Vajon? Hisz a korruptnál korruptabb román politikai rezsimek kiárusították, így nem csoda, hogy most már nem ők az urak saját hazájukban.