Ittas vezetők

2018. október 23., kedd, Közélet

Két ittas sofőrt is lefülelt a hétvégén a háromszéki rendőrség.

Szombaton Barót határában a 131-es megyei úton egy furgon ötvenéves részeg vezetője túl gyorsan hajtott, egy kanyarban elvesztette az uralmát a jármű felett, amely lesodródott az útról, majd felborult. Az autóvezető súlyosan megsérült, utasa, egy 36 éves férfi enyhe sérülésekkel megúszta. A sofőr ellen ittas vezetés és gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt eljárás indult. Szintén szombaton Bodzafordulón egy 19 éves fiatalt kaptak el a rend őrei, aki jócskán felöntött a garatra, mielőtt autóba ült. Ellene ittas vezetés miatt indult vizsgálat. A közlekedésrendészet szerint az ittas vezetés a gyorshajtás mellett a leggyakoribb oka a megyében bekövetkező közúti baleseteknek. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2822
szavazógép
2018-10-23: Közélet - Iochom István:

Dolgoznak a Vasút utcában

A múlt hét második felében új aszfaltszőnyeg került a kézdivásárhelyi Vasút utca második szakaszára is, a villanyrendőrtől a szentkatolnai vasúti átkelőig. Hétvégére az egyik sáv teljesen elkészült, a másikon még száz méteren aszfaltot kell önteni. Amint ez is meglesz, már csak a koptatóréteg marad hátra.
2018-10-23: Közélet - :

Árokban landolt

Lesodródott az úttestről, és fel is borult a túlzott sebesség miatt egy személygépkocsi kedden délelőtt a 12-es országúton, a gidófalvi letérő közelében.