Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2018. november 2., péntek, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága férj, édesapa, testvér, rokon,
DIOS LÁSZLÓ
életének 63. esztendejében elhunyt.
Temetése 2018. november 4-én, vasárnap 13 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4308703

Elhalálozás
Szomorúan tudatjuk rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel, hogy a sepsiszentgyörgyi születésű
ANTAL BÉLA
76 évesen Budapesten elhunyt.
Nyugodjék békében.
A gyászoló család
4308694


„Lelked már békére talált, s te már a menny­ből vigyázol ránk. Soha nem felejtünk, szívünkben szeretünk, rád örökkön örökké emlékezünk.” Szomorú, megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága édesanya, nagymama, anyós, rokon, az illyefalvi
CSEREI PIROSKA
életének 73. évében elhunyt.
Temetése 2018. november 2-án, pénteken 13 órakor lesz az illyefalvi református vártemplom temetőjében.
Szerettei
4308677


Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezem a Mihai Viteazul Készen­léti Felügyelőség tartalékos ezredesére, a sepsiszentgyörgyi TEODORESCU C­ONSTANTINRA és feleségére, ­TEODORESCU ­DOCHITÁRA.
Emlékük szívemben mindig élni fog.
Lányuk, Teodorescu ­Simona-Adriana és férje, Maccaglia Giuliano
4307005


A dolgok véget érnek, de az emlékek örökké élnek. Kegyelettel és fájó szívvel emlékezünk a zalánpataki FARKAS IMRÉRE, akinek beteg szíve ma hat hete megszűnt dobogni. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Testvére, Rózsika
és családja
4129/b


A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. De ő nekünk sohasem lesz halott, mert a jók örökké élnek, mint a csillagok. Fájó szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt, szotyori születésű sepsiszentgyörgyi DOMBORA ­MARGARETÁRA. ­Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, egyetlen lánya, veje és két unokája
4308659


„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek, ők itt maradnak bennünk csöndesen még.” (Juhász Gyula) Fájó szívvel emlékezünk a kálnoki id. PARA JULIANNÁRA halálának első évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4308671


Kilenc év túl hosszú volt nélküled, megtört szívvel őrizzük emléked. Szívünkbe zártunk, KÖNCZEI VERONIKA. Bennünk él a remény, hogy találkozunk újra. Elhagytad a hazád: Szentgyörgy városát, a felhők fölött új otthonra találtál. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4308675


Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. KOVÁCS JÓZSEFRE halálának 3. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerető özvegye,
fia és családja
4308678


Az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben őrizzük az emléked. Fájó szívvel emlékezünk a bodoki VÁRDÓ IMRÉRE halálának 11. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei, a Ferencz
és a Fazakas család
4308701

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 296
szavazógép
2018-11-02: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor

Megemlékezés Barcaföldváron
Az egykori földvári fogolytábor helyén létesült emlékkertben a nemzeti gyásznapon, vasárnap 15.30 órától tizenkilencedik alkalommal kerül sor a hagyományos megemlékezésre. Beszédet mondanak a brassói magyar történelmi egyházak és az RMDSZ képviselői. Házigazda az emlékhely kezdeményezője, Ungvári Barna András volt hidvégi, jelenleg uzoni református lelkipásztor. A megemlékezést szeretetvendégség követi a fogolytábor hidvégi emlékszobájában. (sz.)
2018-11-02: Magazin - :

Magyar animációs filmet is jelöltek (Oscar-díj)

A Ruben Brandt, a gyűjtő című magyar akcióthriller is szerepel a között a huszonöt alkotás között, amelyet neveztek a legjobb egész estés animációs filmek Oscar-díjára. Kedden tartották a produkció budapesti sajtóvetítését.