Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Tiltott film Oroszországban

2018. november 3., szombat, Magazin

Nem adott forgalmazási engedélyt az orosz kulturális minisztérium A Hunter Killer-küldetés című amerikai filmre, amelyet csütörtökön mutattak volna be az orosz mozik.

  • Fotó: navytimes.com
    Fotó: navytimes.com

A hollywoodi akciófilm cselekménye szerint egy amerikai tengeralattjáró megmenti az orosz elnököt, aki ellen katonái puccsot hajtottak végre, és ezzel megakadályozza a harmadik világháború kirobbanását is. A TASZSZ hírügynökség szerint a filmet korábban Ukrajnában is betiltották, arra hivatkozva, hogy az az orosz hadsereg erejét demonstrálja.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 427
szavazógép
2018-11-03: Magazin - :

Várja a látogatókat a Szépművészeti Múzeum

Az ókortól a barokkig tekintik át az egyetemes és magyar képzőművészet történetét az átfogó rekonstrukciót követően szerda délben megnyílt Szépművészeti Múzeum állandó kiállításának megújult egységei, az első időszaki tárlat pedig Leonardo da Vinci és a budapesti lovas címmel várja a látogatókat.
2018-11-03: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával, de Isten akaratába belenyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, hogy a drága jó gyermek, testvér, édesanya, nagymama, rokon és jó barát, a gyergyóalfalusi
születésű
BORSOS ILDIKÓ
életének 57. évében rövid szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2018. november 5-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a katolikus egyház szertartása szerint a sepsiszentgyörgyi  közös
temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
A gyászoló család
668