Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2018. november 3., szombat, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával, de Isten akaratába belenyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, hogy a drága jó gyermek, testvér, édesanya, nagymama, rokon és jó barát, a gyergyóalfalusi
születésű
BORSOS ILDIKÓ
életének 57. évében rövid szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2018. november 5-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a katolikus egyház szertartása szerint a sepsiszentgyörgyi  közös
temető ravatalozóházától.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
A gyászoló család
668

Fájdalommal tudatjuk, hogy a kovásznai
id. BAKK ELEMÉR
életének 86. évében elhunyt.
Temetése 2018. november 4-én, vasárnap 15 órakor lesz a kovásznai ravatalozóháztól.
Koporsóba tétel ma 18 órakor.
A gyászoló család
4308706

Megemlékezés
Te nem haltál meg, csak előrementél. Hiszünk a találkozásban. Fájó szívvel emlékezünk drága gyermekünkre, SEBESTYÉN RÓBERTRE halálának 9. évfordulóján. Nyugodj békében, drága Robi.
Szerettei
4308672


„Találkozásra van-e remény? ...Tudom, hogy nincs, mégis-mégis bízom abban, hogy az élet valahol végtelen, s a végtelenben van állomás, valamelyiken beérlek, bevárom.” (Kányádi Sándor) Fájó szívvel emlékezünk a nagyajtai GYIMESI ISTVÁNRA halálának 3. évfordulóján.
Özvegye
4308693


Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BÁLINT MAGDÁRA halálának 8. évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4308705


Számunkra te sohasem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok. Kegyelettel emlékezünk BADI IMRÉRE halálának 6. évfordulóján.
Szerettei
4308708


Nem vagyok messze, ne gondoljátok, az út másik oldalán vagyok, lássátok, jól van minden. Kérlek, legyetek szívesek, ha lehet, törüljétek le könnyeiteket, és ne sírjatok azért, mert annyira szerettek. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a mikóújfalusi id. SZÁNTÓ JAKABRA halálának hatodik hetében. A jó Isten adjon neki csendes, békés nyugodalmat. Emléke legyen áldott.
Gyászoló szerettei
4308685


Soha el nem múló szeretettel emlékezünk id. FORRÓ SÁNDORRA halálának 20. és FORRÓ ZSUZSANNÁRA halálának első évfordulóján. Köszönjük, hogy éltetek, minket szerettetek, nem hagytatok itt, csak álmodni mentetek.
Szerető családjuk
4308710


Halálának első évfordulóján fájó szívvel emlékezünk SZÉKELY EDITRE, aki búcsú nélkül hagyott itt minket. Emléke szívünkben örökké élni fog.
Szerettei
4308712

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 296
szavazógép
2018-11-03: Magazin - :

Tiltott film Oroszországban

Nem adott forgalmazási engedélyt az orosz kulturális minisztérium A Hunter Killer-küldetés című amerikai filmre, amelyet csütörtökön mutattak volna be az orosz mozik.
2018-11-03: Sport - :

Visszavághat a Sepsi OSK (Labdarúgás, I. liga )

A hét folyamán a Román Kupa negyeddöntőjébe bejutott Sepsi OSK ma 18 órától az FC Hermannstadt csapatával játszik a sepsiszentgyörgyi stadionban az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A piros-fehérek a pontvadászat első körében elszenvedett 1–0 arányú vereségért vághatnak vissza a nagyszebeni csapatnak.