Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

SporttáncEgyéniben és csapatban is első a Z Dance

2018. november 7., szerda, Sport

Bukarestben november 3-án és 4-én hatodszor rendezték meg a Bucharest Dance Festival táncversenyt, ahol a Sport-All Sport Club Z Dance táncszakosztálya hét versenyzővel vett részt.

Az MTV Commercial kategóriában a 13–16 éves korosztályban egyéniben indult Stinghe Szófia, aki kiváló bemutatóval mindenkit maga mögé utasított, és a dobogó legfelső fokára állhatott. Szintén ebben a kategóriában a 13–16 éves korosztályban a Cojocaru Kriszta Adrienn, Brandabura Ingrid, Stinghe Szófia, Simon Johanna, Policsek Orsolya, Pataki Adrienn és Policsek Hanna összetételű csapat sem talált legyőzőre, kiváló táncukkal az első helyet szerezték meg. A nagyszerű eredményekkel a szentgyörgyi táncosok mindkét produkcióval részvételi jogot szereztek a 2019-ban sorra kerülő Budapest Freedom Dance Festival táncversenyre és a kanadai táncvilágbajnokságra.

„A versenylistára pillantva tudtuk, hogy nagyon erős mezőnyre számíthatunk. A Rihanna Smell nevű produkciónkhoz nagy reményeket fűztünk, azonban az először parkettre kerülő egyéni előadással kapcsolatban még nem tudtuk, mire számíthatunk. Sándor Lilla oktató első saját koreográfiája és az általa felkészített táncos, Stinghe Szófia először tette próbára magát versenyhelyzetben. Az eredmények magukért beszélnek” – fogalmazott Vass-Vitus Kinga oktató, aki köszöni a szülők támogatását. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Részt kíván-e venni a májusi európai parlamenti választásokon?eredmények
szavazatok száma 729
szavazógép
2018-11-07: Sport - Tibodi Ferenc:

Törökországban vendégszerepel a Sepsi-SIC (Női kosárlabda, Európa-kupa)

Törökország fővárosában, Ankarában folytatja nemzetközi szereplését a megyeszékhelyi Sepsi-SIC, amely ma 15 órától az Orman Genclik otthonában lép pályára a női kosárlabda Európa-kupa (Ek) csoportkörének harmadik fordulójában. Mindkét együttes győztesként várja a délutáni összecsapást: a pontvadászat előző körében a zöld-fehérek hazai környezetben fantasztikus játékkal 87–70 arányban nyertek az ugyancsak török Mersin BSB csapata ellen, míg az Orman – szintén saját közönsége előtt – 82–74-re verte az orosz WBC Jenyiszej alakulatát.
2018-11-07: Máról holnapra - Mózes László:

Bőröndök és bűnözők

A szociáldemokraták kizártak soraikból két rebellis politikust, s ezzel ismételten bebizonyították, a pártkatonák egyként sorakoznak fel vezérük mögött. Hogy Marian Neacşu, a párt főtitkára és Adrian Ţuţuianu szenátor, a párt Dâmboviţa megyei szervezetének elnöke a korábbi lázadozók sorsára jutott, borítékolható volt, s e fejlemény is azt igazolja, Liviu Dragnea pártelnök hatalma párton belül megingathatatlan. De ez már nem újdonság, ennél beszédesebb, hogy milyen eszközökkel, módszerekkel próbálják megbuktatni párton kívüli ellenfelei.