Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kosárlabda, Nemzeti ligaIsmét itthon játszik a KSE

2018. november 8., csütörtök, Sport

A Kézdivásárhelyi SE ma 17 órától pótolja be a női kosárlabda Nemzeti Liga B-értékcsopotjának 4. fordulójából az Alexandria ellen elmaradt mérkőzését. A céhes város sportcsarnokában sorra kerülő találkozón Andrei Hapău, Tiberiu Trif és Diana Oprea fújja a sípot.

  • Fotó: Facebook
    Fotó: Facebook

Ljubomir Kolarević tanítványai két győzelemmel és három vereséggel a rangsor negyedik helyéről várják a késő délutáni összecsapást (7 pont), míg a vendégek négy, zsinórban elvesztett összecsapás után a B-értékcsoport rangsorának utolsó helyét foglalják el (4 pont). Mint ismeretes, a pontvadászat előző körében a kézdivásárhelyi kék-fehérek hazai környezetben úgy nyertek 82–57 arányban a Nagyváradi MSC-vel szemben, hogy amerikai idegenlégiósuk, Kaila Mobley 30 pontot dobott, és ezzel ő lett az első játékos, aki a mostani szezonban egy meccsen ennyi pontot szerzett. Az Alexandria október 29-én játszott legutóbb, amikor 49–57-re kapott ki a vendég Marosvásárhelyi VSK együttesétől.

 

Újabb utánpótlástorna a hétvégén

A hétvégén a megyeszékhelyi Mikes Kelemen Líceum Bogdán Antal Sporttermében rendezik meg az U16-os lány és fiú kosárlabda-bajnokság negyedik teremtornáját, amelyen a Sepsi ISK két együttese lesz érdekelt. A Bordás Noémi Ágota edzette lánycsapat a Nagyszalontai Teodor Nes Főgimnázium, a Nagyváradi Rookies SK és a Brassói CSU alakulataival mérkőzik meg, míg a Bernád Levente edzette fiúk a Bukaresti Dan Dacian SK, illetve a Bukaresti 4-es számú ISK csapatával csatáznak.
A program: * szombaton: 9 órától Brassói CSU–Nagyváradi Rookies SK (lányok), 11 órától Sepsi ISK–Nagyszalontai Teodor Nes Főgimnázium (lányok), 13 órától Sepsi ISK–Bukaresti Dan Dacian SK (fiúk), 15.30 órától Nagyszalonta–Brassó (lányok), 17.30 órától Nagyvárad–Sepsi ISK (lányok), 19.30 órától Bukaresti 4-es számú ISK–Sepsi ISK (fiúk) * vasárnap: 9 órától Nagyvárad–Nagyszalonta (lányok), 11 órától Dan Dacian SK–Bukaresti 4-es számú ISK (fiúk), 13 órától Sepsi ISK–Brassó (lányok). (tif)

Hozzászólások
Szavazás
Részt kíván-e venni a májusi európai parlamenti választásokon?eredmények
szavazatok száma 729
szavazógép
2018-11-08: História - :

Az Erdélyi Magyar Hírügynökség jelentéseiből

Az 1980-as évek Romániájában folyó féktelen terrorról kellő hitellel és alapossággal való tudósítás céljával 1983. május 20-án létrejött Erdélyi Magyar Hírügynökség (Hungarian Press of Transylvania), az erdélyi magyarság nemhivatalos hírirodája három dátumhoz kötött jelentését közöljük mai História rovatunkban. A jelentések elérhetők a Transindex Adatbank rovatában.
2018-11-08: Sport - :

Újabb versenynap, újabb világrekord (Súlyemelő-vb)

A türkmenisztáni súlyemelő-világbajnokság keddi versenynapján is született világcsúcs, amelyen egy-egy női és férfi kategóriában avattak győztest.