Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Vidékfejlesztési konferencia

2018. november 13., kedd, Gazdakör

A mezőgazdasági minisztérium alárendeltségébe tartozó Vidékfejlesztési Hálózat jövő hétfőn, november 19-én Brassóban szervez regionális konferenciát.

A konferencián bárki részt vehet: sikeres pályázók, Leader-csoportok vezetői, fiatal gazdák, helyi tanácsok képviselői, szaktanácsadók, pályázatkészítő cégek a központi, 7-es fejlesztési régióból, amely Brassó, Fehér, Maros, Hargita, Szeben és Kovászna megyéket foglalja magában. A találkozón jelen lesz Alexandru Potor, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkára is. A konferencia fél tízkor kezdődik a Sergiana Centerben, a Mihai Kogălniceanu utca 15. szám alatt. A szervezők szállást is biztosítanak előzetes egyeztetés szerint a 0747 024 893-as telefonszámon vagy az adriana.fadeev@smartintegration.ro e-mail címen, s megtérítik a résztvevők utazási költségeit is. Bővebb információk a fenti elérhetőségeken.

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 394
szavazógép
2018-11-13: Gazdakör - Bokor Gábor:

Kedvezményezett lehetne a juhász is (Jegyzet)

A székely ember a törvényeket betartja, nem a kibúvókat, kiskapukat keresi (mint ahogyan az természetes dolog a Kárpát-kanyarulaton kívül). Még akkor is, ha nem ért egyet sok mindennel, és reméli, a magas széken ülő törvényhozók a való életre alapozzák döntéseiket. Mint például a juhászkodással kapcsolatos rendelkezések esetében is.
2018-11-13: Máról holnapra - Mózes László:

Aranyláz a láthatáron

Néhány évig tartó csend után ismét előtérbe kerül a bányászat: a kormány rábólintott az ország eddigi legnagyobb arany- és rézbányájának megnyitására. Egy bizonyos Samax Románia nevű cég mögé felsorakozó nemzetközi befektetőcsoport húsz évre szerzett kitermelési jogot az Érchegységben, a Brád város közelében tervezett külszíni fejtésre.