Keresik az év fiatal vállalkozóját

2018. november 14., szerda, Pénz, piac, vállalkozás
A Junior Business Club (JBC) és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara november 30-án díjazza azokat a fiatal vállalkozókat, akik kiemelkedő eredményeket értek el 2017-ben.
  • Fotó: JBC-honlap
    Fotó: JBC-honlap
A díj átadására a JBC évzáró ünnepségén kerül sor. A díjra 35 év alatti cégtulajdonosok, egyéni vállalkozók jelentkezhetnek, ha a 2017-es évet nyereséggel zárták. Ugyanakkor, akik az elmúlt 5 évben örökölték cégüket, illetve részvényesei, tulajdonosai lettek több mint 5 éve működő vállalkozásnak, nem jelentkezhetnek a díjra. A díjra ajánlásokat is elfogadnak. Jelentkezési/ajánlási határidő november 23. (ccicov@ccicov.com vagy juniorbusinessclub@yahoo.com).
Hozzászólások
Szavazás
Elégedett-e azzal, ahogyan a TEGA hótalanította Sepsiszentgyörgy utcáit az első havazás után?eredmények
szavazatok száma 336
szavazógép
2018-11-14: Pénz, piac, vállalkozás - Fekete Réka:

Az akadályok nem tántorították el céljától (Magánvállalkozás)

Huszonnyolc évig a kézdivásárhelyi kórház gyermekosztályán dolgozott, 1997-től lépett önálló útra is, jelenleg egészségügyi központot működtet Sepsiszentgyörgyön és Kolozsváron. Dr. Terza Lívia Mária tevékenységét október végén Kiválóságért Médiadíjjal tüntette ki a kolozsvári Szabadság napilap az Amprenta Advertising által tizenötödik alkalommal szervezett eseményen, amelyen huszonegy médium képviselői olyan személyeket díjaztak, akik munkájukkal közösségüket szolgálják.
2018-11-14: Pénz, piac, vállalkozás - :

A Pénzmágnes döntősei

Lezajlott a Pénzmágnes – kulcs a gyarapodáshoz című vetélkedő első, online fordulója, amelyre több mint kétszáz középiskolás jelentkezett Erdély-szerte, de kárpátaljai, illetve vajdasági diákok is megmérettették magukat.