Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Készülnek az EP-választásra

2018. november 26., hétfő, Közélet

Készül a jövő évi európai parlamenti választásokra az RMDSZ is, nem csak más pártok – jelentette be Tamás Sándor, a szövetség háromszéki területi szervezetének elnöke.

  • Sógor Csaba
    Sógor Csaba

Beindult egy belső egészséges verseny – magyarázta –, Sógor Csaba jelenlegi EP-képviselő írásban kérte a háromszéki szervezet támogatását. A kérdést testületi ülésen megtárgyalták, meg is szavazták, és írásban válaszoltak – mondotta az elnök. Lapunk érdeklődésére, hogy egy területi szervezet támogathat-e több jelöltet, igennel válaszolt. Más újságírói kérdésre, miszerint a háromszéki szervezet állít-e saját jelöltet, Tamás Sándor azt mondta: az EP-választás 2019-ben lesz, erre a kérdésre majd a jövő évben ad választ. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri meg az idei elnökválasztást?

eredmények
szavazatok száma 717
szavazógép
2018-11-26: Közélet - :

Megalázó és jogtipró az újraállamosítás (A Magyar Unitárius Egyház a Mikó-ügyről)

A Magyar Unitárius Egyház (MUE) felháborodással vette tudomásul, hogy a román legfelsőbb bíróság elutasította a sepsiszentgyörgyi református Székely Mikó Kollégium épületének visszaszolgáltatását. A döntést jogtipró újraállamosításnak, a többi erdélyi magyar felekezet számára is megalázó üzenetnek tartja.
2018-11-26: Közélet - Iochom István:

Közös gondokról tanácskoztak (Székelyföldi városok polgármestereinek találkozója)

Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere volt a házigazdája a székelyföldi magyar városok polgármesterei soros találkozójának, melyen közös gondokról  tanácskoztak és időszerű kérdéseket vitattak meg.