Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

BirkózásIncze Kriszta megnyerte a Román Kupát

2018. december 3., hétfő, Sport

Incze Kriszta, a sepsiszentgyörgyi MSC sportolója megnyerte a felnőtt korosztályú birkózók Román Kupa-viadalának 62 kg-os súlycsoportját, miután a kategória döntőjében csapattársát, Roxana Andreit kellett legyőznie. A municípium sportklub ezenkívül két egyéni és egy csapatbronzérmet is nyert a versenyen, amelyet november 28–30. között tartottak Konstancán.

  •  Fotó: frl.ro
    Fotó: frl.ro

A megyeszékhelyi Incze Kriszta végig jól harcolt a tengerparti kupaversenyen, ahol egymás után vette az akadályokat, és a döntőben is megállíthatatlannak bizonyult. Sportolónknak a 62 kg-os kategória fináléjában csapattársával, Roxana Andreijel kellett megküzdenie, s az MSC-s házi döntő is az ő sikerével zárult. Kriszta nyakába került az arany, míg Roxanának be kellett érnie az ezüstéremmel.

Emellett Incze Kriszta a súlycsoport Szuperkupáját is megnyerte – miután júliusban bezsebelte a kategória országos bajnoki címét is –, és így sportolónknak kétszeresen is eredményes volt a múlt heti megmérettetés. A szentgyörgyi sportklub ezenkívül Orbán Norbert (65 kg) és Dálnoki Márk (57 kg) révén további két egyéni bronzérmet nyert, míg a női csapat harmadik lett az első Bukaresti Steaua és a második Târgoviște mögött.

– Roppant elégedett vagyok sportolóim eredményeivel, de el kell mondanom azt is, hogy a hiányzó Mădălina Linguraruval, valamint Adina Popescuval a csapatban további érmeket nyerünk, és talán a csapatversenyben is győzedelmeskedünk – nyilatkozta érdeklődésünkre Mátéfi Árpád edző, aki december 7-én tanítványaival a székelyudvarhelyi Verestóy Tibor Emlékversenyen, december 14–16-án a putnai ifjúsági Román Kupán vesz részt.

Ehhez az eredményhez és az éremterméshez a magunk részéről csak annyit tudunk hozzátenni, hogy szép volt, lányok és fiúk! (tibodi)

Hozzászólások
Szavazás
Kire szavaz a május 26-i EP-választáson?


eredmények
szavazatok száma 393
szavazógép
2018-12-03: Közélet - Váry O. Péter:

Tizenöt év az idegenlégióban

Telt házas és a végén vastapsot kiérdemlő előadást tartott Pál Csaba – becenevén Pinky – pénteken este a sepsiszentgyörgyi unitárius templomban a francia idegenlégióban eltöltött tizenöt esztendejéről.
2018-12-03: Sport - :

Őrzi első helyét az OSK (Minifoci)

Az OSK négygólos különbséggel nyert a Szemerja együttese ellen a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 9. fordulójában, s ennek a sikernek is köszönhetően továbbra is őrzi első helyét a pontvadászatban.