Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Junior Business ClubDíjazták a legjobbakat

2018. december 5., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Alapításának kilencedik évfordulóját ünnepelte a Junior Business Club Egyesület. Az Ötödik Évszak Panzió rendezvénytermében az elmúlt esztendő tevékenységeit idézték fel, és kiosztották az Év Fiatal Vállalkozója díjakat.

  • Cseh Csabának Karácsonyi Zsolt és Édler András-György kamaraelnök adta át a díjat. Forrás: JBC
    Cseh Csabának Karácsonyi Zsolt és Édler András-György kamaraelnök adta át a díjat. Forrás: JBC

Az első helyen Cseh Csaba, a gelencei Sicamaster Kft. tulajdonosa végzett, aki az elismeréssel együtt a Háromszéki Közösségi Alapítvány által felajánlott Háromszéki Vállalkozás védjegyet is átvehette. Elismerésben részesült továbbá Sarány Szabolcs József, a sepsiszentgyörgyi Agroservice Kft. és Grubisics Csaga, a szintén sepsiszentgyörgyi Csagasa Consulting Kft. tulajdonosa. Az ünnepség alkalmával a fiatal vállalkozókért tett önzetlen cselekedetükért oklevélben és elismerésben részesültek az önkéntesek, a partnerek, a médiapartnerek és az egyesület támogatói.

Karácsony Zsolt elnök szerint nagyon fontos, hogy a programok résztvevői egymás tapasztalataiból és meglátásaiból tanuljanak, fejlődjenek, és fejlesszék a gazdasági közösséget. A 2019. évben több feladata is lesz a JBC-nek: a vállalkozó szellemű fiataloknál a gazdasági kultúra fejlesztését támogatják, az információs programok révén pedig a kezdő vállalkozókat segítik. Kiemelten figyelnek a Startup Plus programra, hogy minél több innovatív vállalkozás szülessen, a partnerekkel tervezett  egyeztető fórumok célja pedig a vállalkozóbarát környezet kialakítása.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 427
szavazógép
2018-12-05: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

A leggazdagabb hazai magyarok (Top 300 – Capital)

A Capital gazdasági szaklap idén is összeállította a leggazdagabb romániai vállalkozók 300-as névsorát. A leggazdagabbak között tavaly tíz magyar üzletember neve szerepel, ennyien kaptak helyet a legalább 22 millió eurós vagyonnal rendelkező hazai gazdagok között.
2018-12-05: Máról holnapra - Farcádi Botond:

Tabudöntögetők?

Borítékolni lehet, hogy ebben a formában a kormánykoalíció pártjai el fogják utasítani a gyulafehérvári határozat nemzeti kisebbségekre vonatkozó rendelkezéseit törvénybe foglaló tervezetet, amelyet az RMDSZ hétfőn terjesztett a parlament elé – nem más állítja ezt, mint Korodi Attila, a szövetség képviselőházi frakciójának vezetője, így hát azonnal adódik a kérdés: akkor mégis mi értelme van a kezdeményezésnek?