Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2018. december 5., szerda, Elhalálozás

Szomorú szívvel, de Isten akaratába megnyugodva tudatjuk, hogy
NAGY MIHÁLY
nyugalmazott ­lelkipásztor
életének 91. évében 2018. december 3-án visszaadta lelkét ­Teremtőjének.
Lelkipásztorként szolgált Kóboron, majd nyugdíjazásáig Széken.
Temetése 2018. december 6-án 13 órától lesz a szárazajtai református templomból.
A koszorúmegváltás összegét a szárazajtai református egyházköz­ségnek ajánlja a gyászoló család.
20152

Mély fájdalommal, de Isten akaratába belenyugodva tudatjuk, hogy a jó feleség, édesanya, nagymama, dédi, testvér és rokon,
CSOG SÁNDORNÉ
KOMPORÁLY MÁRIA
életének 72., házasságának 51. évében hirtelen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2018. december 6-án, csütörtökön 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól a magyarhermányi temetőben.
A gyászoló család
4309236


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama,
FINTA ILONA
(szül. BÓDI)
szíve életének 85., házasságának 49. évében hosszas, de türelemmel viselt szenvedés után megszűnt dobogni, és az angyalok közé távozott.
Drága halottunk földi maradványait korábbi kívánságának megfelelően helyezzük Budapesten örök nyugalomra. Tavasszal szülőfalujában, Angyaloson a református templomban istentiszteleten emlékezünk drága halottunkra.
Pihenése legyen csendes, emléke szívünkben örökre élni fog.
Gyászoló családja: férje, Károly, fiai, Attila és Tamás, unokái, Regina, Norbert és Krisztián
„Addig lehetsz gyermek, amíg anyád, apád él, míg nem sebzi meg szíved az a hiányszenvedés, mely akkor jön majd elő, ha sírjaiknál állsz, és könnyezve ölelsz át pár vérző kőrózsát.” (Kun Magdolna)
4309225


Részvét
Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, Bíró Mária Adélnak, és osztozunk Édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A Floratid
munka­közössége
718


Megemlékezés
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk
id. LŐRINCZ JÁNOSRA halálának 8. évfordulóján. Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem hagytál itt minket, csak álmodni mentél. Elváltál azoktól, akiket szerettél. Gyenge, fáradt karod nem tud ölelni már, beteg, fájó szíved nem tud szeretni már. Szívünkben itt él emléked örökké.
Szerettei
4309240


Fájó szívvel emlékezünk az angyalosi DOMBI MARGITRA, akit 6 hónapja kísértünk utolsó útjára. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Lánya és családja
4309181


Rohamosan peregnek az évek, de emlékeitek a szívünkben élnek. Hiába ölel a temető csendje, a szeretet titeket megőriz örökre. Kegyelettel emlékezünk a gelencei születésű TIMÁR ERZSÉBETRE (szül. K­EREKES ­SALAMON) halálának 7. és
dr. KEREKES SALAMON ILONÁRA halálának 20. évfordulóján. Nyugodjanak békében.
Szeretteik: Jutka, Mária, Éva, Csilla és családjuk
4309216


Telhetnek a napok, múlhatnak az évek, szívből szeretünk és nem feledünk téged. Fájó szívvel emlékezünk id. IMREH BÉLÁRA, akit egy éve kísértünk utolsó útjára.
Özvegye, két gyermeke, Edit, Béla és családjuk
4309227


A temető kapuja szélesre van tárva, útjait naponta sok-sok ember járja. Van, aki virágot, mécsest visz kezében, olyanok is, kik nagyon nagy bánatot visznek szomorú szívükben. Hat hónapja, hogy ezt az utat járjuk, megnyugvást lelkünkben még most sem találtunk. Sírotok előtt állunk, talán ti is látjátok, körülöttetek van ma is szerető családotok. Eljöttünk újra tisztelni titeket, szívünkben hordjuk örök emléketeket. Ti voltatok nekünk a biztató remény, nehéz napjainkban is az utat mutató fény. Múlik az idő, de a fájdalom nem csitul, szemünkből a könny naponta kicsordul. Tudjuk, hogy csodára hiába várunk, nyugodjatok békében, szívünkből kívánjuk. Egy pillanat volt, és megállt a szívetek, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a sepsikőröspataki MAKSAI ERIKÁRA és testvérére, MAKSAI GÁBORRA (Gabó), akiket hat hónapja kísértük utolsó útjukra. A búcsúszó, amit már nem tudtatok kimondani, elmaradt, de fájó emléketek örökre megmarad. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Két gyermekét elveszítő, bánatos édesanyjuk, édesapjuk, testvéreik, sógoruk és unokaöccsük, Csaba
4309229


Fájó szívvel és nagy tisztelettel emlékezünk a nyujtódi születésű uzoni VARGA VILMOS nyugdíjas tanárra halálának 20., valamint nejére, az uzoni SZÉPLAKI KATALIN nyugdíjas tanítónőre halálának nemrég elmúlt negyedik évfordulóján. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Gyermekeik, unokáik és azok családja
4309186

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1155
szavazógép
2018-12-05: Közélet - Iochom István:

Fanyeséssel a varjak ellen (Kézdivásárhely)

A kézdivásárhelyi Molnár Józsiás parkban a városháza munkatársai elvégezték a fák nyesését.
2018-12-05: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Esélyt teremteni a beilleszkedésre (Állásbörze fogyatékkal élőknek)

Tájékoztatásra, tapasztalatcserére és párbeszédre egyaránt lehetőséget teremtett a megyei munkaerő-foglalkoztatási ügynökség hétfői, fogyatékkal élők számára szervezett állásbörzéje. Az első alkalommal megtartott rendhagyó eseményen cégek és közintézmények mintegy harminc munkahelyre kerestek jelentkezőt.