Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Testvérvárosi ösztöndíj

2018. december 6., csütörtök, Közélet

A magyar nyelv és irodalom versenyeken elért kimagasló teljesítményéért Demény Ágnes, a Váradi József-iskola nyolcadik osztályos diákja kapta meg idén a százezer forinttal járó Barabás Samu-ösztöndíjat Ferencvárostól.

  • Demény Ágnes. Forrás: Facebook
    Demény Ágnes. Forrás: Facebook

Demény Ágnes számos irodalmi és helyesírási versenyen első és második helyezést szerzett, tanárnője, Incze Melinda szerint megérdemli a kitüntetést, amelyet a novemberi tanácsülésen, egy csokor virág kíséretében vett át. Sepsiszentgyörgy budapesti testvérvárosa 2013 óta jutalmazza a magyar nyelv ápolásában legjobb eredményeket elérő diákokat. (demeter)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 427
szavazógép
2018-12-06: Közélet - :

Boldog percek a Mikulással

Ajándékcsomagokkal örvendeztette meg tegnap este a Mikulás a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház gyermekosztályára beutalt kis betegeket.
2018-12-06: Közélet - Mózes László:

Meghívó a Radnai-havasokba (Székely Árpád könyvbemutatója)

Székely Árpád székelyudvarhelyi földrajztanár legújabb kötetét mutatta be kedd este Sepsiszentgyörgyön a vadászati múzeumban. Erdély magashegyeit bemutató sorozata a Radnai-havasok című, hetedik túrakönyvével véget ért, a folytatáson a szerző egyelőre gondolkodik.