AtlétikaHuszonnyolcadszorra is Mikulás-futás

2018. december 6., csütörtök, Sport
A megyeszékhelyi Gáll Lajos Futókör, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság sok támogató segítségével december 8-án, szombaton huszonnyolcadik alkalommal rendezi meg a már hagyományossá vált Mikulás-futóversenyt, amely a város és a környező települések kisgyermekeinek szól.
  • Fotó:  Facebook /  Csutak Tamás
    Fotó: Facebook / Csutak Tamás
A verseny helyszíne Szentgyörgy központja, azaz a Szabadság tér. A megmérettetésen részt vevő minden lurkó édességcsomagot kap, a szervezők pedig díjazzák a korosztályok első három helyezettjét, de a megszokott tombolahúzás sem marad el. A nevezési díj 5 lej, amely tartalmaz egy tombolajegyet is, de 1 lejért további sorsjegyek is vásárolhatók.
A verseny tervezett programja: 8 órától nevezés, 10 órától rajtol a korosztályonkénti viadal.
A korcsoportok: 0–3 évesek, óvodások, 0–I–II. osztályosok, III–IV. osz­tályosok – külön fiúk és lányok. A versenytávokat a gyermekek korának megfelelően jelölik ki. (t)
Hozzászólások
Szavazás
Elégedett-e azzal, ahogyan a TEGA hótalanította Sepsiszentgyörgy utcáit az első havazás után?eredmények
szavazatok száma 356
szavazógép
2018-12-06: Belföld - :

Hírsaláta

NEM TÁMOGATJA Liviu Dragnea az RMDSZ azon tervezetét, amelyet a Gyulafehérvári Nyilatkozatban beígért kisebbségi jogokról nyújtott be a parlamenthez.
2018-12-06: Sport - :

Budapest lesz a 2023-as vb házigazdája (Atlétika)

Budapest rendezheti a 2023-as szabadtéri atlétikai világbajnokságot – jelentette be kedden Monacóban a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF). Magyarország először adhat otthont a világ harmadik legnagyobb sporteseményének.