Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kerékpározás90 évesen bukott meg a doppingvizsgálaton

2019. január 7., hétfő, Sport

Pozitív doppingtesztet produkált egy 90 éves amerikai férfi egy szenior kerékpárversenyen.

  • Fotó: Pixabay
    Fotó: Pixabay

A BBC beszámolója szerint Carl Grove azzal védekezett, hogy fertőzött hússal kerülhetett a szervezetébe az anabolikus szteroidok közé tartozó epitrenbolone. A júliusban rendezett US Masters Track National Championship legidősebb résztvevőjének magyarázatát nem fogadták el, így az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége megfosztotta őt a 90–94 éves korosztályban szerzett bajnoki címétől. A szervezet közölte: kevéssé valószínű, hogy a bácsi által a verseny előtti este elfogyasztott hús okozta a pozitív eredményt, ezért figyelmeztetésben részesítette a veterán bringást.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 299
szavazógép
2019-01-07: Sport - :

Shiffrin és Hirscher nyert Zágrábban (Alpesisí-vk)

Az összetettben címvédő Mikaela Shiffrin (fotó) nyert műlesiklásban a női alpesi sízők szombati világkupa-viadalán Zágrábban. Az összesítésben jelenleg is nagy fölénnyel éllovas sztár mögött ismét a szlovák Petra Vlhová zárt másodikként, a harmadik a svájci Wendy Holdener lett.
2019-01-07: Sport - Tibodi Ferenc:

Sima győzelem Kolozsváron (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

A bajnoki címvédő Sepsi-SIC folytatja menetelését a női kosárlabda Nemzet Ligában, miután szombat este a pontvadászat Piros csoportjának 3. fordulójában könnyed, 96–54 arányú diadalt aratott a Kolozsvári U vendégeként. A zöld-fehérek teljes egészében értékesítették a papírformát, sőt, a Horia Demian Sportcsarnokban lejátszott meccsen Zoran Mikes tanítványai 50 ponttal is vezettek, az egyoldalú mérkőzés legjobbja pedig az újabb dupla duplát jegyző Kristina Higgins volt.