Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

AsztaliteniszTanulságos verseny

2019. január 7., hétfő, Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK pingpongozói január 4–6. között Budapesten a Hungarian Mini Cadet Open nevet viselő rangos nemzetközi viadalon léptek asztalhoz. A céhes városbeliek számára a tapasztalatszerzésen túl is roppant tanulságosnak bizonyult a verseny.

  • Fotó:  Facebook / Nagy Mózes Asztalitenisz SK
    Fotó: Facebook / Nagy Mózes Asztalitenisz SK

A csapatversenyben a Canea-Kocsis András–Márton Ádám U12-es korosztályú duó egy győzelemmel és két szoros vereséggel nem jutott főtáblára, de vigaszágon folytathatta a küzdelmeket, és végül megszerezte a 25. helyet. Farkas Yvett a bodzavásári Serena Janteával közösen három megnyert meccs után jutott főtáblára, ahol egy azerbajdzsáni duó állította meg őket. Ettől az évtől a kézdivásárhelyi sportklubnak versenyző piteşti-i Sebastian Pribeagu craiovai társával szintén főtáblára jutott, de ezt követően az első körben búcsúzott.

Egyéniben Márton Ádám csoportmásodikként jutott főtáblára, ahol a legjobb tizenhat között fejezte be a viadalt, miután 3–0-ra kikapott magyarországi riválisától. Pribeagu csoportelsőként abszolválta a selejtezőt, a főtáblán két győzelmet is elkönyvelt, azonban az elődöntőbe jutásért vívott párharcban 3–0-ra alulmaradt a magyar Lei Balázzsal szemben. A csoportkörben Farkas Yvett is egymás után nyerte meccseit, így különösebb gond nélkül jutott a legjobbak közé, de a legjobb nyolc jelentette a számára a végállomást, hiszen 3–0-s vereséget szenvedett a németországi Laura Klinétől. Canea-Kocsis András egy megnyert és két elveszített meccsel nem jutott ki a selejtezőcsoportjából. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 299
szavazógép
2019-01-07: Sport - Tibodi Ferenc:

Sima győzelem Kolozsváron (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

A bajnoki címvédő Sepsi-SIC folytatja menetelését a női kosárlabda Nemzet Ligában, miután szombat este a pontvadászat Piros csoportjának 3. fordulójában könnyed, 96–54 arányú diadalt aratott a Kolozsvári U vendégeként. A zöld-fehérek teljes egészében értékesítették a papírformát, sőt, a Horia Demian Sportcsarnokban lejátszott meccsen Zoran Mikes tanítványai 50 ponttal is vezettek, az egyoldalú mérkőzés legjobbja pedig az újabb dupla duplát jegyző Kristina Higgins volt.
2019-01-07: Sport - :

Mozgalmas és eredményes esztendő (Atlétika)

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör újabb mozgalmas, sikeres éven van túl, és ezt az a tény támasztja legjobban alá, hogy rendezvényei közel 1500 személyt mozgattak meg, sportolói pedig a hazai és a külföldi versenyeken több mint ötven dobogós helyezést, érmet szereztek.