Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

LábteniszSikeres torna

2019. január 7., hétfő, Sport

Az óesztendő utolsó napjaiban a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium sportterme adott otthont a harmadik alkalommal megrendezett Szénégető Attila Lábtenisz Emlékkupának, amelyen tizenöt csapat vett részt.

Az egynapos vetélkedő végén a torna legjobbjának a Máthé László–Farkas István kettős bizonyult, második lett a Buslig Loránd–Debreczeni László páros, a képzeletbeli dobogó legalacsonyabb fokára pedig a Nemes Áron–Péter Árpád duó állhatott fel. Gratulálunk a díjazottaknak és a résztvevőknek egyaránt. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 300
szavazógép
2019-01-07: Sport - :

Mozgalmas és eredményes esztendő (Atlétika)

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör újabb mozgalmas, sikeres éven van túl, és ezt az a tény támasztja legjobban alá, hogy rendezvényei közel 1500 személyt mozgattak meg, sportolói pedig a hazai és a külföldi versenyeken több mint ötven dobogós helyezést, érmet szereztek.
2019-01-07: Sport - :

Kispályás dömping Kézdivásárhelyen (Minifoci)

Sportiroda Kupa. Az egynapos viadalon Ojtoz–Bereck, Ozsdola–Hilib, Sepsiszentgyörgy, Illye­falva, Csernáton, Zabola, Torja és a házigazda Kézdivásárhely színeiben nyolc minifocicsapat vett részt, s hétórányi küzdelem után a következő eredménnyel ért véget a torna: 1. R-dosz, 2. No Name, 3. Móka Bonito.