Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

MinifociKispályás dömping Kézdivásárhelyen

2019. január 7., hétfő, Sport

Sportiroda Kupa. Az egynapos viadalon Ojtoz–Bereck, Ozsdola–Hilib, Sepsiszentgyörgy, Illye­falva, Csernáton, Zabola, Torja és a házigazda Kézdivásárhely színeiben nyolc minifocicsapat vett részt, s hétórányi küzdelem után a következő eredménnyel ért véget a torna: 1. R-dosz, 2. No Name, 3. Móka Bonito.

  • Fotó: Marti Ottó
    Fotó: Marti Ottó

Kelemen Elemér Emlékserleg. Az ötödik alkalommal a kézdivásárhelyi sportcsarnokban megtartott eseményt a céhes városbeli önkormányzat sportirodája azzal a céllal hívta újra össze, hogy az egykori sportember és az öregfiútorna példamutató legyen az új nemzedékek számára.

A torna dobogósai: 1. Astra, 2. Novo, 3. Perkő. Az egynapos bajnokság végén nosztalgiamérkőzést játszottak a néhai felső-háromszéki labdarúgó, Eli bácsi egykori csapattársai és kortársai, majd – ifj. Kelemen Elemér támogatásával – közös ebéddel zárult a nap.

Csavar Attila Emlékserleg. December végén második alkalommal rendezték meg a céhes város sportcsarnokában a 2017-ben túl fiatalon elhunyt remek sportoló, Csavar Attila emlékének szentelt tornát. A végeredmény: 1. Novo, 2. Astra, 3. Csavar Go. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 296
szavazógép
2019-01-07: Sport - :

Sikeres torna (Lábtenisz)

Az óesztendő utolsó napjaiban a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium sportterme adott otthont a harmadik alkalommal megrendezett Szénégető Attila Lábtenisz Emlékkupának, amelyen tizenöt csapat vett részt.
2019-01-07: Közélet - :

Iohannis nem kíván foglalkozni a Beke–Szőcs-üggyel

Semmitmondó válasz érkezett az államelnöki hivataltól a Kulcsár Terza József háromszéki képviselő és Fejér László Ödön szenátor által kezdeményezett, de Biró Zsolt, Csoma Botond és Benkő Erika képviselők által is aláírt hivatalos beadványra, melyben a magyar politikusok arra kérték Klaus Iohannist, tegyen lépéseket a „székely terrorperben” elítélt kézdivásárhelyi fiatalok ügyének rendezése érdekében. Kulcsár Terza József lapunknak úgy vélekedett: egyértelmű, hogy Klaus Iohannis nem kíván foglalkozni az üggyel, nem hajlandó lépést tenni a békés magyar-román együttélés érdekében.