Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2019. január 9., szerda, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, testvér, rokon, jó szomszéd,
özv. VIZOLI IRMA
(Buba)
életének 67. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. január 10-én, csütörtökön 13 órakor lesz a vártemplomi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4309759

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, rokon,
LUPEAN MIHÁLY
93 éves korában ­elhunyt.
Temetése 2019. január 10-én, csütörtökön 15 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4309755


Köszönet
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik az uzoni özv. BUZSI ­ZOLTÁNNÉ KÁDÁR JOLÁN temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és fájdalmunkban osztoztak.
Gyászoló családja
4309760


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a sepsiszentgyörgyi születésű rétyi NAGY ISTVÁN temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek és fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4167/b


Köszönetet mondunk rokonoknak, barátoknak, munkatársaknak, szomszédoknak, ismerősöknek, akik szerettünk, id. FÖLDES ­VILMOS temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, a nehéz percekben mellettünk álltak. Emléke szívünkben örökké élni fog.
A gyászoló család
4309747


Megemlékezés
Örök hiányát érezve, jóságát, szeretetét szívünkben zárva emlékezünk a kisbaconi VAJNA ÁGNESRE, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára a kisbaconi temetőbe. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
769


Csodálatos lélek, kiemelkedő önfeláldozás, segítőkészség rejtőzött e bájos, szelíd mosoly mögött. Nehéz volt utadra engednünk, de téged az angyalok is örömmel vártak. Köszönjük, hogy megajándékoztál és tanítottál a földi életeddel. Légy szeretve és boldog továbbra is. Találj odafönt örök boldogságot. Jóságát szívünkbe zárva, kegyelettel és szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, dédikére, a bodoki születésű árkosi DEMETER RÓZÁRA (Rózsika óvó nénire) halálának hatodik hetében. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4309761


Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, minket és mindent, amiért küzdöttél. A jó Isten áldja drága jó szívedet, angyalok simogassák két dolgos kezedet. Nem hagytál el minket, csak pihenni mentél, köszönjük, hogy éltél és minket oly végtelenül szerettél. Szemünkben könnyel, szívünkben örök szeretettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi
 ifj. KISS FERENCRE, aki ma hat hete távozott szerettei köréből. Míg e földön élünk, szép emléke, végtelen szeretete szívünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, szép emléke áldott.
A gyászoló család
771


Fájó szívvel emlékezünk az eresztevényi születésű sepsiszentgyörgyi id. PAPP ­ANDRÁSRA halálának 8. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
770


Örök hiányát érezve emlékezünk a kálnoki MAGYARÓSI ­ERZSÉBETRE halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4309741


Fájó szívvel keresünk valakit, aki már nincs köztünk. Temető csendje ad neki nyugalmat, de a szívünk fájdalma örökre megmarad. Bánatosan emlékezünk a pákéi BAGOLY IRÉNRE
(szül. ALBU) halálának hatodik hónapjában. Pihenése legyen ­csendes, emléke ­áldott.
Szerettei
4309754

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1019
szavazógép
2019-01-09: Magazin - :

Bíróság előtt Kevin Spacey

Távoltartást rendelt el hétfőn egy amerikai bíró Kevin Spacey amerikai színésszel szemben, aki ellen bántalmazás és szeméremsértés miatt emeltek vádat decemberben.
2019-01-09: Riport - Kisgyörgy Zoltán:

Családtörténészek között a magyar fővárosban

Kit ne érdekelne, hogy vajon kik, milyen népek lakták azt a helyet, ahol bölcsőjét ringatták, mielőtt letelepedtek volna elődei? Miért viselkedünk adott helyzetekben sokszor a magunk számára is érthetetlen módon? – tehetnénk fel elég gyakran a kérdést. Mindezt csak akkor érthetjük meg jobban, ha megismerjük felmenőinket. A családtörténet-kutatás sokféle meglepetéssel szolgálhat, de arra mindenképpen jó, hogy lássuk: magunkban hordozzuk a sokszínűséget. Ezért is jelentkeztem be ősszel Budán, a Gellért tér közelében a Bartók Béla út 21. szám alatt székelő Magyar Családtörténet-kutató Egyesülethez (MACSE), hogy láthassak, megismerhessek maréknyi genealógust, családkutatással foglalkozó értelmiségieket. Szerencsém volt: nekik éppen akkor volt délutáni találkozójuk.