A sztármedve visszavonult

2007. július 11., szerda, Magazin

A berlini állatkert kis jegesmedvéje március óta ad show-műsorokat gondozójával, de most már olyan nagyra nőtt, hogy vissza kell vonulnia a reflektorfényből.

Knut tavaly december 5-én született, és nagy sikerrel lépett fel naponta kétszer is gondozójával, Thomas Doerfleinnel. Az édes kis bocsot márciusban láthatta a közönség először, akkor még csak 9 kilogramm volt, ám ma már csaknem 50 kilogrammot nyom. A jegesmaci most már nem olyan ártalmatlan, mint eleinte, s a gondozó testi épsége fontosabb, mint a szórakoztatás — mondta az állatkert szóvivője. Thomas Doerflein nagyon szereti a mackót, és továbbra is a gondját viseli, mégis örül annak, hogy vége a fellépéseknek, mert a rajongók állandóan autogramot kértek tőle, és folyton fogdosni akarták, sőt, némelykor meglehetősen agresszívvé is váltak vele szemben. Mint mesélte: ha egy rajongó meghívta egy italra, ő elhárította, mert éppen a barátnőjével volt, a rajongó ezt sértésnek vette, és dühbe gurult.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2007-07-11: Magazin - x:

Szent Erzsébet-musical

Szent Erzsébet legendája nem ismer határt, sem földrajzit, sem műfajit. A tragikus sorsú magyar királylányt Sárospatak mellett két német tartomány, Türingia és Hessen is magáénak vallja, a németországi megemlékezések keretében pedig ,,megmusicalesítették" életét.
2007-07-11: Magazin - x:

Európában negyvenéves a topless

Franciaországban az Azúr-parton a 40 évvel ezelőtti nyá­ron jelent meg a topless, Brigitte Bardot francia filmsztár viselte először a keblet fedetlenül hagyó, a csak nadrágocskából álló fürdőruhát.