Európában negyvenéves a topless

2007. július 11., szerda, Magazin

Franciaországban az Azúr-parton a 40 évvel ezelőtti nyá­ron jelent meg a topless, Brigitte Bardot francia filmsztár viselte először a keblet fedetlenül hagyó, a csak nadrágocskából álló fürdőruhát.

Az első topless 1964-ben jelent meg az Egyesült Államokban. A Michigan-tó partján Tony Lee Shelley amerikai manöken lejtett végig benne, keblét megmutatva a kíváncsi férfiszemeknek. Az alig-fürdőruha azóta töretlenül folytatja diadalmenetét. A fotósok, pláne a lesifotósok előszeretettel fényképezik a szép filmcsillagokat, manökeneket ebben az öltözékben, és teszik őket címlapra, mint annak idején Marilyn Monroe-t, vagy most Sharon Stone-t, Liz Hurleyt.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2007-07-11: Magazin - x:

A sztármedve visszavonult

A berlini állatkert kis jegesmedvéje március óta ad show-műsorokat gondozójával, de most már olyan nagyra nőtt, hogy vissza kell vonulnia a reflektorfényből.
2007-07-11: Nemzet-nemzetiség - Farkas Réka:

Tábor és ellentábor

Ha július, akkor Tusnád, és kezdődik a politikai diáktáborok szezonja. Nagykorúsodott, 18. születésnapjához érkezett a tusványosi szabadegyetem, és negyedik alkalommal szervezik meg a konkurens rendezvényként kitalált MIÉRT EU-tábort.