Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Megbüntették az Orange-ot

2019. január 9., szerda, Belföld

14 millió eurónak megfelelő lejre büntette a román versenytanács az Orange telekommunikációs vállalatot, amely Románia legnagyobb mobilszolgáltatójának számít az ügyfelek száma szerint.

  • Forrás: economica.net
    Forrás: economica.net

A francia vállalatot a versenytanács azért bírságolta meg, mert 2011 és 2015 között megakadályozta az emelt díjas sms-szolgáltatásokat biztosító Simplus Invest Kft.-t, hogy hozzáférjen az Orange mobilhálózatához. A Simplus 2002 óta van jelen a román piacon és biztosít sms-en keresztüli fizetési szolgáltatásokat, valamint reklámszolgáltatást közvetít cégek és ügyfelek között. A versenytanács szerint a Simplusnak elengedhetetlenül szüksége van arra, hogy hozzáférjen az Orange hálózatához és ügyfeleihez, különben nem tudja biztosítani szolgáltatásait. Megállapították: a piacon domináns vállalatoknak nem szabad hátrányos megkülönböztetésben részesíteniük partnereiket, akiknek méltányos és átlátható üzleti feltételeket kell biztosítaniuk.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 246
szavazógép
2019-01-09: Belföld - :

A helyettesek következnek

Az Országos Korrupcióellenes Ügyészség vezetését a továbbiakban az intézmény helyettes főügyésze, Călin Nistor fogja ellátni, miután Anca Jurma bejelentette, hogy nem kíván újabb ügyvivő főügyészi mandátumot vállalni. Augustin Lazăr legfőbb ügyész részt vett a korrupcióellenes ügyészség vezetőségének tegnapi ülésén, amelyen úgy döntött, hogy nem nevez ki újabb ügyvivő főügyészt az intézmény élére.
2019-01-09: Belföld - :

Hírsaláta

NEM TALÁLJÁK A ZÁSZLÓÉGETŐKET. Megvan a megfelelő törvényi háttere a magyar zászló kihelyezésének – szögezte le Cseke Attila, a Bihar megyei RMDSZ-szervezet elnöke tegnap Nagyváradon.