Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Díjazott kézdivásárhelyi asszonyok

2019. január 9., szerda, Közélet

A Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete immár ötödik alkalommal nevezett be az általuk készített kézműves termékekkel a Magyar Kézművességért Alapítvány által megrendezett kiállításra.

Decemberben Barsi Hajna népművész biztatására a 25. Betlehemi Jászol kiállításra küldtek két székely ruhába öltöztetett babát és egy párnát, amely a Szent Családot örökíti meg Jézus születésekor. Mindhárom alkotás bekerült a kiállítás anyagába és díjazta is a szakmai zsűri. A Szent Családot ábrázoló párna fotója a Betlehemi Képeskönyv 2018-as kiállításalbumának borítólapjára került. A párnát Sylveszter Ibolya készítette az egyesület asszonyainak (Bekk Éva, Biszak Enikő, Rákosi Judit, Vargyasi Lia, Fülöp Magdolna, Jakabos Aranka és Simon Emese Tünde) segítségével, akik a babák ruhájának varrásánál is közreműködtek.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 247
szavazógép
2019-01-09: Közélet - Józsa Zsuzsanna:

A zene és a hit szárnyain (10. Vízkeresztnapi ünnepi hangverseny)

Vízkereszt-napi hangversenyre került sor vasárnap este Sepsiszentgyörgyön a Krisztus Király-templomban, amelyet szentségimádás és szentmise előzött meg. Fellépett a plébánia Kis apostolok énekkara és a Laudate kamarakórus Opra Balázs, Rózsa Imre és Lőfi Gellért vezényletével.
2019-01-09: Sport - Miska Brigitta:

Három játékossal erősítene a Törökországba utazó Sepsi OSK (Labdarúgás)

A téli időszakban sem tétlenkedik a Sepsi OSK csapata. Rövid itthoni felkészülés után csütörtökön indulnak Törökországba, ahol két hétig edzőtáborban vesznek részt. A klub vezetősége szerdai sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy újabb játékosokkal folytatnak tárgyalásokat, és további három labdarúgóval erősítenék a csapatot.