Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Két tűzeset Háromszéken

2019. január 10., csütörtök, Közélet

Két tűzesethez szálltak ki a tűzoltók keddről tegnapra virradó éjjel. Illyefalván egy kémény gyulladt ki, és leégett a ház padlásából mintegy öt négyzetméternyi rész, mire a sepsiszentgyörgyi szakemberek megfékezték a tüzet. Bodzafordulón szintén kéménytűzhöz riasztották a helyi egységet.

  • A katasztrófavédelmi felügyelőség archív felvétele
    A katasztrófavédelmi felügyelőség archív felvétele

Ez esetben az anyagi kár elenyésző. A Mihai Viteazul Katasztrófavédelmi Felügyelőség közleménye szerint mindkét esetben a nem megfelelő kémény okozta a tüzet. Jelzik, hogy az utóbbi három hónapban 21 tűzeset történt a kémény kigyulladása okán. A tűzoltók felhívják a figyelmet a kémények rendszeres takarítására, javítására, levakolására, valamint lemeszelésére, hogy az esetleges szivárgás könnyen észrevehető legyen. A kéményeket el kell szigetelni a környező gyúlékony anyagoktól. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 300
szavazógép
2019-01-10: Közélet - :

Tűzszerészeti eszközöket foglaltak le

Több mint 50 kg törvénytelenül birtokolt, forgalmazott vagy használt pirotechnikai eszközt foglaltak le a rendőrök a szilveszteri időszakban tartott ellenőrzések során Háromszéken.
2019-01-10: Közélet - :

Baleset Sepsiszentgyörgyön

Feszítővágóval kellett kiszabadítani egy férfit a balesetező autóból tegnap hajnali 3 órakor Sepsiszentgyörgyön – közölte a megyei katasztrófavédelmi felügyelőség.