Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Tűzszerészeti eszközöket foglaltak le

2019. január 10., csütörtök, Közélet

Több mint 50 kg törvénytelenül birtokolt, forgalmazott vagy használt pirotechnikai eszközt foglaltak le a rendőrök a szilveszteri időszakban tartott ellenőrzések során Háromszéken.

A Kovászna megyei rendőrség közleménye szerint a novembertől ez év elejéig tartott 168 akció során piacokon, bevásárlóközpontokban ellenőrzitek, emellett egyéni ellenőrzéseket is végeztek. A fegyverekkel, mérgező és veszélyes anyagokkal foglalkozó részleg mellett az ellenőrzésben részt vettek a gazdasági rendőrség és a közrendészet munkatársai is. 17 bűncselekményre derítettek fényt, ezek elkövetésével 13 bűnrészes esetében folyik vizsgálat. Szabálysértésekért további 103 bírságot róttak ki több mint 46 ezer lej összértékben. A rendőrség jelzi, hogy a megyében senki nem sérült meg tűzszerészeti eszközök használata közben. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 246
szavazógép
2019-01-10: Közélet - Bokor Gábor:

Kovásznán nőtt a házasságkötések száma

Meghaladta a születések számát az elhalálozások száma a tavalyi évben Kovásznán.
2019-01-10: Közélet - :

Két tűzeset Háromszéken

Két tűzesethez szálltak ki a tűzoltók keddről tegnapra virradó éjjel. Illyefalván egy kémény gyulladt ki, és leégett a ház padlásából mintegy öt négyzetméternyi rész, mire a sepsiszentgyörgyi szakemberek megfékezték a tüzet. Bodzafordulón szintén kéménytűzhöz riasztották a helyi egységet.