AsztaliteniszÉrmek a Szent István Kupáról

2008. augusztus 18., hétfő, Sport

Nyolc ország mintegy hatszáz versenyzője állt rajthoz a szolnoki hagyományos Szent István Kupa nemzetközi vetélkedőn. A kézdivásárhelyi Kanabé Szilárd megnyerte a serdülők egyéni versenyét, Turócy András mind az ifjúsági, mind a felnőtt korosztályban bronzérmet szerzett, akárcsak a Szőcs Tamás, Kanabé Szilárd kettős a serdülők páros viadalán.

Egyéniben Veres Zoltán és Szőcs Tamás is a negyeddöntőig jutott. Egy arany- és három bronzérem több mint nagyszerű teljesítmény. Gratulálunk Dobolyi mesternek és tanítványainak.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 335
szavazógép
2008-08-18: Sport - x:

Labdarúgás, IV. Liga

Bodok—Illyefalva 6—0
Bodok, 150 néző. Vezette: Csősz László. Bodok: Bartha―Balogh, Szabó Zs., Sylvester, Imreh (Zsunkuly, 80.), Dobri (Bajka, 71.), Kádár, Nagy (Vrânceanu, 80.), Várdó, Asztalos, Veress Z. Illyefalva: Polgár―Székely (Domokos, 71.), Balázs, Boga (Préda, 59.), Váncsa, Bölöni, Szabó, Aprodu, Tankó, Roman. Gólszerzők: Nagy (20.), Dobri (65. és 79.), Imreh (69. és 81.), Bajka (87.). Ifjúságiak: 1―4.
2008-08-18: Sport - Áros Károly:

Sportnaptár (Magyarok az újkori olimpiai játékokon)

Augusztus 18. Tizenkilenc éve hunyt el a második londoni olimpia kalapácsvető-bajnoka, a helsinki játékok kalapácsvető-versenyének bronzérmese, Németh Imre, a szintén olimpiai bajnok gerelydobó Német Miklós édesapja.