Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

BokszMegvédte címét Pacquiao

2019. január 21., hétfő, Sport

A 40 éves Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao egyhangú pontozással védte meg a WBA-nél váltósúlyú profi világbajnoki címét Las Vegasban az amerikai Adrien Broner ellen, aki a meccs előtt meglehetősen tiszteletlen volt a címvédővel szemben.

  • Fotó:  Boxing News
    Fotó: Boxing News

„A megfelelő ritmussal semlegesíteni lehet a gyorsaságot, és tény, hogy nem kell rengeteg ütést indítani ahhoz egy ilyen mérkőzésen, hogy az ember nyerni tudjon. Elég egyszer betalálnom, és ez a baromarcú megfekszik. Láttunk már tőle ilyet” – mondta a 29 éves Broner a nála 11 évvel idősebb Pacquiaóról a vb-címmeccset megelőzően. A ringben azonban a Fülöp-szigeteki bunyós tanított egy kis tiszteletet Bronernek: nemhogy nem feküdt meg, hanem több mint kétszer annyi tiszta találata volt a mérkőzésen, mint az amerikainak, ezzel a legtöbb menetet meg is nyerte.
A pontozók egyhangú döntéssel hozták ki győztesnek a címvédő Pacquiaót, aki 2018-ban az argentin Lucas Matthysse legyőzésével lett újra világbajnok, és most ismét bizonyította, hogy 40 évesen sem lehet őt leírni. (Nemzeti Sport)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1137
szavazógép
2019-01-21: Sport - :

Mick Schumacher csatlakozott a Ferrarihoz (Autósport)

Igaznak bizonyult a motorsport.com olaszországi kiadásának értesülése, miszerint Mick Schumacher csatlakozik a Ferrari juniorprogramjához.
2019-01-22: Gazdakör - Bokor Gábor:

Indul a szaktanácsadói munka (Falugazdász-hálózat Háromszéken)

Elkészült a Háromszéken tevékenykedő falugazdászok éves munkaterve. A kijelölt tevékenységek egy részét önállóan fogják megvalósítani a hálózat szakemberei, a nagyobb rendezvényeket társszervezetekkel együtt bonyolítják le – tudtuk meg Orbán Miklóstól, a székelyföldi falugazdász-hálózatot működtető Székelyföldi Gazdaszervezetek Egyesületének alelnökétől.