Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

KosárlabdaItthon játszik a KSE

2019. január 23., szerda, Sport

A Nagyváradi MSC és a Bukaresti Rapid legyőzése után idei harmadik győzelmére hajt a Kézdivásárhelyi SE, amely ma 14 órától a női kosárlabda Nemzeti Liga Sárga csoportjának 5. fordulójában az Alexandria együttesét fogadja a céhes városbéli sportcsarnokban. A mostani szezonban a két csapat kétszer találkozott egymással és osztoztak a győzelmeken.

  • Fotó: Voloncs Orsolya
    Fotó: Voloncs Orsolya

Mindkét együttes sikerrel, illetve bukaresti csapat legyőzé­sével zárta a pontvadászat előző körét. A háromszékiek a Rapid otthonában nyertek 75–69-re, míg az Alexandria hazai környezetben diadalmaskodott 60–54 arányban az Agronómia ellen. A két alakulat novemberben két hét leforgása alatt kétszer is találkozott. Akkor mindkét csapat ki tudta használni a hazai pálya előnyét: a KSE itthon 64–41-re nyert, idegenben viszont 61–50-re kapott ki az Alexandriától.A háromszéki csapat 6 győzelemmel és 9 vereséggel a tarsolyában, 21 ponttal a Sárga csoport negyedik helyét foglalja el, míg az ötödik Alexandria 3/12-es győzelmi mutatóval 18 pontot kosarazott össze. Annak ellenére, hogy a papírforma a kézdivásárhelyiek mellett szól, érdekesnek ígérkezik a kora délutáni összecsapás, és bízzunk lányaink sikerében. Hajrá, KSE!

 

Megnyerte meccseit a Nagy Mózes
Az elmúlt hétvégén Jászvásárban és Csíkszeredában zajlott le az U15-ös lány országos kosárlabda-bajnokság két újabb teremtornája. A moldvai viadalon két háromszéki csapat is érdekelt volt: a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK mindkét meccsét megnyerte, a megyeszékhelyi Sepsi ISK viszont mindkettőt elveszítette. A céhes városbéli lányok 68–27 arányban verték a házigazda Jászvásári Unirea ISK együttesét, míg a Sepsi ISK elleni háromszéki rangadón 52–38 arányban győzedelmeskedtek. A szentgyörgyi alakulat a kézdivásárhelyiektől elszenvedett vereség mellett 63–54-re jászvásári vendéglátójától is kikapott. (tif)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 427
szavazógép
2019-01-23: Sport - :

Jó szereplés Gyergyócsomafalván (Kutyaszánhúzás)

Az elmúlt hétvégén jó hóviszonyok mellett és népes mezőnnyel rendezték meg Gyergyócsomafalván a kutyaszánhúzó Délhegy Kupa ötödik kiírását. A nemzetközi viadal indulói között ott volt a sepsiszentgyörgyi Happy Feet SK két versenyzője is, akik dobogóközelben zárták a viadalt.
2019-01-23: Sport - :

Jégre léptek a Királypingvinek és a Bikák (Jégkorong)

Tizenegyedik alkalommal szervezték meg a nyolc és tíz év alatti jégkorongozók számára kiírt Fashion Kupa utánpótlás tornát Kézdivásárhelyen. A kétnapos megmérettetésen 34 csapat, közel 400 gyerek versengett a céhes városbeli műjégpályán.