Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

A gázszolgáltató tette le a vaslemezeket

2019. január 23., szerda, Közélet

Tegnapi lapszámunkban a Kátyúzás vaslemezzel Kézdivásárhelyen című cikkünkbe félreértés miatt hiba csúszott: a vaslapokat nem a polgármesteri hivatal városgazdálkodási szolgálata, hanem a gázszolgáltató helyezte el az Ady Endre és a Torjai utca, illetve a Dózsa György és a Molnár Józsiás utca kereszteződésénél a gázaknák fölé, de mivel azok elmozdulnak a helyükről, mindenki azt hiszi, hogy ezekkel kátyúztak.

  • Fotó: Iochom István
    Fotó: Iochom István

Bokor Tibor polgármestertől azt is megtudtuk, hogy ő is rossz ötletnek találja a vaslapokat, ezért több vitája is volt az illetékesekkel, mindenki a városházát és őt szidja, holott semmi közük a vaslapokhoz. A gázszolgáltató ígérete szerint, amint megérkeznek a gázaknafödelek, a vaslapok is eltűnnek. (iochom)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 427
szavazógép
2019-01-23: Közélet - :

Inasképzés indul Erdővidéken

Kimozdulni látszik a holtpontról megyénkben az inasképzés, a megyei munkaerő-foglalkoztatási ügynökség több ágazatban is próbál ilyen jellegű felkészítőt elindítani.
2019-01-23: Közélet - :

Pénteken sem lesz oktatás

Felfüggesztik az oktatást pénteken az ország minden tanintézetében. Az intézkedést az influenzavírus terjedése indokolja.