Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Díjazták a Nőileg munkatársait

2019. február 1., péntek, Magazin

Kiosztották a Média a Családért Alapítvány és a Képmás magazin Média a családért díját szerdán Budapesten a Várkert Bazárban. A Külhoni média a családért díjat Csatlós Tünde és Trella-Várhelyi Gyopár vette át a Nőileg magazinban megjelent, Újrafércelt családok című írásáért.

  • A díjazottak: jobbról Trella-Várhelyi Gyopár, mellette Csatlós Tünde. Fotó: MTI / Máthé Zoltán
    A díjazottak: jobbról Trella-Várhelyi Gyopár, mellette Csatlós Tünde. Fotó: MTI / Máthé Zoltán

A fődíjas Király Eszter az Erősebb leszel, mert elfordul a tekinteted magadról című interjújáért. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának különdíját Füller Tímea, a Family magazinban megjelent Magyola című írásáért kapta.
Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége, az esemény fővédnöke arról beszélt, hogy botránnyal, szenzációval évezredek óta hatni lehet az emberekre, és a mai fogyasztói társadalomban az nyeri el könnyebben az emberek figyelmét, akinek az üzenete harsányabb és könnyebben értelmezhető. Paradox módon az igényel sok energiát, hogy egyszerűbben és észszerűbben tudjunk élni – tette hozzá. Vannak azonban olyan újságírók és sajtóorgánumok, akik és amelyek olyasvalamit alkotnak és adnak, ami segít az embereknek embernek maradni, szépen és jól élni, olyan gondolatokat tárnak elénk, amelyek kapcsolódnak a családhoz és így az egész életünkhöz – fogalmazott Lévai Anikó. A Média a Családért Alapítvány arra hívja fel a figyelmet, hogy családban élni jó, mert a család megtart, megerősít, és olyan érték, amelyért megéri küzdeni és dolgozni, hiszen a család maga az élet.

A Külhoni média a családért díj Csatlós Tündének és Trella-Várhelyi Gyopárnak való átadásakor Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára kiemelte, azért tartották fontosnak a díj támogatását, mert a külhoni magyar családok éve volt tavaly, idén pedig a külhoni magyar gyerekek éve lesz, amelyek segítenek a magyar–magyar kapcsolatokat szorosabbá fűzni és megerősíteni.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 606
szavazógép
2019-02-01: Sport - Miska Brigitta:

Több mutatóban az élmezőnyben a Sepsi OSK (Labdarúgás)

Ma folytatódik az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a rangsorban negyedik Sepsi OSK vasárnap 17 órától a sereghajtó FC Voluntari vendégeként lép pályára az Anghel Iordănescu Stadionban. A téli szünetben a Hivatásos Labdarúgó Liga az eddigi 21 forduló alapján különböző statisztikákat készített, a piros-fehérek pedig több mutatóban is az élmezőnyben szerepelnek.
2019-02-01: Magazin - :

Felépülhet idén az Új Ezredév Református Központ

A Ceauseșcu-diktatúra megdöntését eredményező temesvári népfelkelés 30. évfordulójára felépülhet Temesváron a Tőkés László egykori temesvári lelkész által kezdeményezett, Makovecz Imre által tervezett Új Ezredév Református Központ.