Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

AsztaliteniszBajnok lett a Nagy Mózes SK

2019. február 4., hétfő, Sport

Országos bajnoki címet szerzett a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK első számú, Canea-Kocsis András, Márton Ádám, Sebastian Pribeagu és Rareş Cueşdean alkotta fiúegyüttese, amely az ifjúsági III-as csapatbajnokságon nem talált legyőzőre. Az Újszentesen rendezett megmérettetésen négy háromszéki csapat mellett további egy sepsiszentgyörgyi asztaliteniszező lány képviseltette magát.

A Nagy Mózes SK győztes gárdája első számú kiemeltként indult a csapatbajnokságon, s a papírformát érvényesítve a Canea-Kocsis, Márton, Pribeagu és Cueşdean alkotta négyes simán menetelt a döntőig. A legények az első tizenhat között 3–0-s győzelemmel kezdtek Zilah ellen, majd ugyanilyen arányban nyertek a Bukaresti CSTA és Beszterce II. alakulata ellen. A nyolc között szintén 3–0-ra verték a Giurgiu és a Craiova együttesét, majd a legjobb négyben a Beszterce I.-et gyűrték le 3–2-re. A fináléban szintén 3–2 arányban bizonyultak jobbnak a Bukarest CSTA csapatával szemben. „Ez a siker hatalmas mérföldkő számunkra. Folytatjuk a kemény munkát, szeretnénk ebben a formátumban megtartani ezt a csapatot” – nyilatkozta érdeklődésünkre Kerekes Barnabás edző.

A céhes városbéli klub második fiúcsapata – Sterczer Zalán, Fekete Tamás, Kozman Balázs, Handra Márk – sikerrel vette a selejtezőkört, ám a legjobb tizenhat között megálljt parancsoltak nekük, és így be kellett érniük a 16. hellyel. A Tamás Vivien, Bejan Hanna, Canea-Kocsis Abigél és Balázs Boglárka összetételű lánycsapat is bejutott a legjobb tizenhatba, ahol végül ők is a 16. helyen zártak.

 

Teodora Simon

 

A Sepsi ISK csapatát ezúttal baróti fiúk alkották, akiknek ez volt az első tapasztalatuk hivatalos versenyen, és nem sikerült továbbjutniuk selejtezőcsoportjukból. A viadalon a sepsiszentgyörgyi Teodora Simon is érdekelt volt, aki Cristian Sângeorzannal, valamint Patricia Pălteannal alkotva közös frontot, hat győzelemmel és mindössze egy vereséggel országos bajnok lett a Besztercei Sportprogramos Líceum színeiben. (tif)

Hozzászólások
Szavazás
Önk kire szavaz az elnökválasztás második fordulójában?
eredmények
szavazatok száma 196
szavazógép
2019-02-04: Sport - :

Bejelentette visszavonulását Lindsey Vonn (Alpesi sí)

Bejelentette visszavonulását az olimpiai bajnok amerikai alpesi síző, Lindsey Vonn, akinek a kedden kezdődő világbajnokság lesz pályafutása utolsó állomása.
2019-02-04: Sport - :

Negyedik helyen Tusnádfürdőn is (Kutyaszánhúzás)

A besztercei Borgói-hágó környékén megtartott január végi viadal után a sepsiszentgyörgyi Happy Feet SK versenyzője, Barta Róbert és négy malamutja szintén a negyedik helyen zárta az elmúlt hétvégén megtartott kutyaszánhúzó Tusnádfürdő Kupa 2019-es kiírását. A nagy érdeklődésnek örvendő megmérettetésen öt kategóriában és négy távon összesen tizennyolc fogat állt rajhoz.