Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

KarateA legkisebbek is ügyeskedtek

2019. február 4., hétfő, Sport

A sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club karateszakosztálya szombaton megrendezte a már hagyományosnak számító, 13. Sport-All Kupa háziversenyét, ahol 42 kisiskolás karatéka mérhette össze tudását. A viadal csak a kezdő és kishaladó versenyzőknek szólt.

A megmérettetés szombat délelőtt kezdődött a Székely Mikó Kollégium sporttermében az ötévesek versenyszámaival. A szervezők az előírt programot teljes mértékben tartani tudták, a versenyzői csapat szaksegítségének köszönhetően. A verseny fő célja volt, hogy minden felnövekvő kiskaratés érmekkel és pozitív élményekkel térhessen haza. Ezt a célt szolgálta az egy korosztályon belüli kiscsoportos díjazás is, ahol minden karatéka dobogóra állhatott.

„Külön dicséret illeti a második és harmadik helyezetteket egyaránt, hiszen egy sikeres versenyélmény volt a gyerekek és szülők számára egyaránt. Meg szeretnénk köszönni elsősorban a szülők belénk fektetett bizalmát, továbbá a Kovászna Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság, az Orex, a Mammut Copy, a Comert-Ata és a Sport-Világ támogatását, valamint a Székely Mikó Kollégiumnak a partnerséget, és hogy ezúttal is biztosította a helyszínt” – mondta Vass Hunor edző.

Az első helyezettek:
* fiúk: Lupsa Krisztián (5 éves korosztály, siho-geri, szivacs kumite), Ferencz Nándor (6 éves, siho-geri), Porzsolt Apor (6 éves, siho-geri, szivacs kumite), Ilyés Bence (6 éves, szivacs kumite), Balogh Edmond (7 éves, siho-geri, szivacs kumite), Dani Zsombor (7 éves, siho-geri, szivacs kumite), Czofa Tamás (8 éves, siho-geri), Fülöp Dávid (8 éves, szivacs kumite)
* lányok: Erzse-Kertész Rebeka (6 éves, siho-geri), Wolf Helga (6 éves, szivacs kumite), Kiss Hanna (7 éves, siho-geri), Székely Sarolta (7 éves, siho-geri), Sala Bíborka (7 éves, szivacs kumite), Varga Zselyke (7 éves, szivacs kumite). (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1151
szavazógép
2019-02-04: Sport - :

Negyedik helyen Tusnádfürdőn is (Kutyaszánhúzás)

A besztercei Borgói-hágó környékén megtartott január végi viadal után a sepsiszentgyörgyi Happy Feet SK versenyzője, Barta Róbert és négy malamutja szintén a negyedik helyen zárta az elmúlt hétvégén megtartott kutyaszánhúzó Tusnádfürdő Kupa 2019-es kiírását. A nagy érdeklődésnek örvendő megmérettetésen öt kategóriában és négy távon összesen tizennyolc fogat állt rajhoz.
2019-02-04: Sport - :

Gödri-Martis a magyar válogatottal edzőtáborozik (Karate)

A Sport-All Sport Club egyik kiválósága, Gödri-Martis Huba képviseli Magyarország színeit a kadet 52 kilogramm alatti kategóriában a február 8. és 10. között a dániai Aalborgban rendezendő EKF karate Európa-bajnokságon.