KarateGödri-Martis a magyar válogatottal edzőtáborozik

2019. február 4., hétfő, Sport

A Sport-All Sport Club egyik kiválósága, Gödri-Martis Huba képviseli Magyarország színeit a kadet 52 kilogramm alatti kategóriában a február 8. és 10. között a dániai Aalborgban rendezendő EKF karate Európa-bajnokságon.

  • Gödri-Martis Huba
    Gödri-Martis Huba

A 14 éves háromszéki karatéka az MTK Budapest sportolójaként vívta ki az indulás jogát a kvalifikációs versenysorozatban, valamint jelenleg a magyar válogatottal a Tatai Olimpiai Központban készül a kontinensviadalra, majd a 35 fős magyar küldöttség szerdán utazik Dániába.

„Egy sportoló számára már eleve motiváló helyszín lehet egy olimpiai központ, mivel az egykori és jelen sportkiválóságok, olimpikonok egyik főhadiszállása. Naponta háromszor edzünk a csapattal, és számos átbeszélés, pszichés felkészítő, taktikai tanács jellemzi a felkészülésünket. A korosztályos válogatott irányítóedzője Fischer Mihály, aki egyben az MTK-nál vezetőedzőm is. Közel állnak hozzám a sensei edzésmódszerei, így könnyebben tudok azonosulni az edzésprogrammal” – fogalmazott Gödri-Martis.

Hozzátette, nagyon precíz és szakszerű edzői csapat irányítja az utánpótlás válogatottat, az eredményesség már csak a sportolókon múlik. Huba elmondta, megtesz minden tőle telhetőt, hogy méltóan helyt álljon az Európa-bajnokságon. A versenyre kiutazik, Vass Hunor edző is, aki Huba nevelőedzője, hogy jelenlétével hozzájáruljon a sportoló sikeréhez. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 47
szavazógép
2019-02-04: Sport - :

A legkisebbek is ügyeskedtek (Karate)

A sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club karateszakosztálya szombaton megrendezte a már hagyományosnak számító, 13. Sport-All Kupa háziversenyét, ahol 42 kisiskolás karatéka mérhette össze tudását. A viadal csak a kezdő és kishaladó versenyzőknek szólt.
2019-02-04: Sport - :

Biró Maja ötödik a kedvezőtlen körülmények ellenére (Alpesi sí)

A Román Síszövetség január 29-én és 30-án Brassópojánán szervezte a leigazolt versenyzők számára kiírt Teleferic Kupa alpesisí-versenyt, a 144 benevezett sportoló pedig három korosztályban tehette próbára magát, köztük a sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club Ski Team csapata is.