Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Női kosárlabda, Nemzeti LigaItthon játszik a KSE, szabadnapos a Sepsi-SIC

2019. február 6., szerda, Sport

Hétközi fordulóval folytatódik a női kosárlabda Nemzeti Liga mindkét csoportja: a Sárgában a Kézdivásárhelyi SE ma 18 órától hazai környezetben fogadja a Marosvásárhelyi VSK együttesét a küzdelemsorozat 6. fordulójában, a Pirosban három meccset rendeznek, de a bajnoki címvédő Sepsi-SIC szabadnapos.

  • Fotó: Facebook
    Fotó: Facebook

A Sárga csoport visszavágó sorozatának nyitómérkőzésén a Ljubomir Kolarević irányította Kézdivásárhelyi SE azt a marosvásárhelyi együttest fogadja, amellyel az aktuális szezonban már háromszor is találkozott, de még egyszer sem sikerült győznie ellene. Október derekán a céhes városbéliek 64–57-re kaptak ki idegenben, a decemberi visszavágót pedig hosszabbítás után, mindössze két pont különbséggel, 75–73-ra veszítették el. A bajnokság második szakaszában szintén decemberben csaptak össze újra az alakulatok, ekkor a kék-fehérek 72–46 arányban maradtak alul vásárhelyi vendéglátójukkal szemben.

Mindkét gárda győzelemmel zárta a küzdelemsorozat előző körét: a háromszékiek 69–53-ra verték a vendég Alexandriát, míg a marosi lányok 64–59-re nyertek az Agronómia Bukarest otthonában. Az esti találkozó (játékvezetők: Vlad Antonio Sandu, Ștefan Atomulesei, Faluvégi István) előtt a 12 győzelemnél és mindössze 5 vereségnék járó VSK 29 ponttal vezeti a sárga hatost, míg a 7/9-es mutatóval rendelkező KSE 23 ponttal a negyedik. A 6. forduló további meccsei: február 12-én Rapid–Alexandria, február 20-án Nagyvárad–Agronómia.

A Piros csoportban is mától rendezik a visszavágók első körét, amiben nem lép pályára a Sepsi-SIC. A zöld-fehérek nélkül is érdekesnek ígérkezik a 8. forduló mindhárom összecsapása: a középszakaszbeli első sikerét az elmúlt hét végén begyűjtő Konstancai Phoenix a bajnoki címvédő sepsiszentgyörgyieket legyőző Szatmárnémeti VSK együttesét fogadja (16 óra), a Brassói Olimpia a Kolozsvári U együttesét látja vendégül (18.30 óra), míg pénteken a Târgoviște az Aradi ICIM ellen próbálja begyűjteni a két pontot (16.30 óra). (tif)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 938
szavazógép
2019-02-06: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy
TÓTH ERVIN JÓZSEF
életének 52., házasságának 10. évében 2019. január 25-én hirtelen elhunyt.
Temetése 2019. február 7-én 14 órakor lesz a nyujtódi ravatalozóházból a helyi temetőben.
A gyászoló család
375
2019-02-06: Sport - :

Főszerepben a legkisebb piros-fehér mezesek (Labdarúgás)

A Sepsi OSK az elmúlt hétvégén második alkalommal szervezte meg az OSK Kupa utánpótlástornát négy korosztály – U7, U8, U9 és U10 – számára. A négy korcsoportban negyvenhét csapat vett részt a Sepsi Arénában rendezett viadalon. A piros-fehérek részéről nyolc együttes tette próbára magát, legjobb eredményük egy második és egy harmadik helyezés.