Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

LabdarúgásFőszerepben a legkisebb piros-fehér mezesek

2019. február 6., szerda, Sport

A Sepsi OSK az elmúlt hétvégén második alkalommal szervezte meg az OSK Kupa utánpótlástornát négy korosztály – U7, U8, U9 és U10 – számára. A négy korcsoportban negyvenhét csapat vett részt a Sepsi Arénában rendezett viadalon. A piros-fehérek részéről nyolc együttes tette próbára magát, legjobb eredményük egy második és egy harmadik helyezés.

  • Fotó: Facebook / Sepsi OSK
    Fotó: Facebook / Sepsi OSK

A háromszéki klub a hét év alatti korosztályban három együttessel nevezett, amelyek az ötödik, a nyolcadik és a tizedik helyen végeztek. A három csapat összesen tizenkét mérkőzést játszott, ezekből négyet megnyert, egyszer döntetlent játszott és hétszer vereséget szenvedett. Ebben a korosztályban a piros-fehérek részéről Vinkler András, Kovács Bendegúz, Ilyés Roland és Kulcsár Márk szerzett gólt.

A Sepsi OSK a nyolc év alatti korcsoportban egy csapattal vett részt, amely négy győzelemmel és egy vereséggel a képzeletbeli dobogó legalacsonyabb fokára állhatott fel. A megyeszékhelyi csapat góljait Antal Márk, Tóth Kristóf, Török András és Kiss Soós Martin jegyezte.

A piros-fehérek a kilenc év alatti korosztályban két gárdával tették próbára magukat, amelyek a második és az ötödik helyen végeztek. A két csapat összesen tizenkét mérkőzést játszott, mérlegük hét győzelem, két döntetlen és három vereség. A Sepsi OSK részéről Florea Csanád, Bóér Szabolcs, Fülöp Farkas, Bocz Balázs, Hadnagy Kristóf, Ungureanu Sebastian, Fülöp Boglárka, Lukács Balázs, Pál Alpár, Siko Matei és Rotaru Darius volt eredményes.

A háromszéki klub a tíz év alatti korcsoportban szintén két együttessel vett részt a viadalon, amelyek az ötödik és tizenegyedik pozíciót szerezték meg. A két csapat hét találkozón lépett pályára, ezeken a mérkőzéseken háromszor nyertek, egyszer döntetlent játszottak és háromszor kikaptak. A piros-fehérek részéről Mezei Róbert, Kiss Alpár, Buceleanu Rajmond és Solymosi Balázs iratkozott fel a gólszerzők listájára. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Önk kire szavaz az elnökválasztás második fordulójában?
eredmények
szavazatok száma 914
szavazógép
2019-02-06: Sport - :

Itthon játszik a KSE, szabadnapos a Sepsi-SIC (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

Hétközi fordulóval folytatódik a női kosárlabda Nemzeti Liga mindkét csoportja: a Sárgában a Kézdivásárhelyi SE ma 18 órától hazai környezetben fogadja a Marosvásárhelyi VSK együttesét a küzdelemsorozat 6. fordulójában, a Pirosban három meccset rendeznek, de a bajnoki címvédő Sepsi-SIC szabadnapos.
2019-02-06: Sport - :

2023-ig biztos a futam Azerbajdzsánban (Forma–1)

Három évvel meghosszabbították a Forma–1-es Azerbajdzsáni Nagydíj érvényben lévő szerződését, így Baku 2023-ig biztosan otthont adhat a futamnak.