Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Erdészeti ellenőrzések

2019. február 6., szerda, Közélet

A Kovászna megyei közrendészet és a Hatod Erdészet munkatársai közös ellenőrzéseket végeztek fakitermelő és -feldolgozó cégeknél, és átvizsgáltak 14 szállítmányt is.

Szállítólevél hiánya miatt megbírságoltak két fuvarost. Bölönben elkaptak egy fatolvajt, akinek nevére bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. A férfit tetten érték, amint igazolatlan eredetű fát szállított. A vizsgálat során kiderült, 12 fát termelt ki a községi erdőből. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 605
szavazógép
2019-02-06: Közélet - :

Összeszedik az elhagyott autókat

Elszállíttatja a közterületen elhagyott gépkocsikat Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala. A városháza tegnapi közleménye szerint három ilyen autónak még nem sikerült kideríteni a tulajdonosát (egy kék Volkswagen Trans­porterét a Daczó utcában és két piros Dacia 1310-esét, amelyek a Sport, illetve a Tavirózsa utcában rostokolnak).
2019-02-06: Belföld - :

Tüntettek a magyar kar létrehozásáért

Tüntetést szervezett tegnap Marosvásárhelyen a Romániai Magyar Orvos- és Gyógyszerészképzésért Egyesület. A megmozdulás résztvevői a Maros Megyei Prefektúra székháza előtt követelték a magyar kar azonnali létrehozását a MOGYE keretén belül.