Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Összeszedik az elhagyott autókat

2019. február 6., szerda, Közélet

Elszállíttatja a közterületen elhagyott gépkocsikat Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala. A városháza tegnapi közleménye szerint három ilyen autónak még nem sikerült kideríteni a tulajdonosát (egy kék Volkswagen Trans­porterét a Daczó utcában és két piros Dacia 1310-esét, amelyek a Sport, illetve a Tavirózsa utcában rostokolnak).

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

Egy negyedik pedig egy évek óta megszűnt cég, a Trinvest nevén szerepel (a sötétkék Fiat Bravót a Tulipán utcában felejtették). Ennél a négynél sokkal több elhagyott gépkocsi van a városban, a tételes listát azonban még nem összesítették. A hosszú ideje el nem mozdított járműveket elszállításuk előtt a helyi rendőrség azonosítja, de egy ideig még az elszállítás után is visszaválthatóak, ha a tulajdonos kifizeti értük az elmaradt adókat és illetékeket, valamint megtéríti a kocsi elszállítási és megőrzési költségeit. A vissza nem igényelt autók végül az ócskavastelepre kerülnek. (demeter)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 605
szavazógép
2019-02-06: Közélet - :

Elmarad a kézdivásárhelyi hagyományos termékvásár

Hét év után először elmarad Kézdivásárhelyen az e havi hagyományos termékvásár. A február 9-én, szombaton esedékes vásárt az állategészségügyi és élelmiszer-biztonsági igazgatóság tiltása miatt kell lemondani.
2019-02-06: Közélet - :

Erdészeti ellenőrzések

A Kovászna megyei közrendészet és a Hatod Erdészet munkatársai közös ellenőrzéseket végeztek fakitermelő és -feldolgozó cégeknél, és átvizsgáltak 14 szállítmányt is.