ÚszásNégy dobogós helyezés Monoron

2019. február 7., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Zelenák Dávid az elmúlt hétvégén négy dobogós – két második és két harmadik – helyezéssel zárta a magyarországi Monoron megtartott speciális úszóversenyt. A háromszéki sportoló a budapesti Csalogány Diáksport Egyesület színeiben ugrott medencébe.

  • A dobogó második fokán
    A dobogó második fokán

A monori uszoda szombaton egy röpke viadal erejéig gyerekzsivajjal, szurkolással és egészséges baráti versengéssel telt meg, hiszen a sportlétesítmény egy speciális úszóversenynek adott otthont. A viadalon tizenhét magyarországi csapat mintegy 85 sportolója mérte össze tudását, köztük pedig ott volt a sepsiszentgyörgyi Zelenák Dávid is. A szentgyörgyi úszópalánta – aki a budapesti Csalogány Diáksport Egyesületnek versenyzett – négy számban volt érdekelt, és mint a négyet dobogós helyen zárta. A 4 × 50 méteres gyorsváltóval harmadik lett, egyéniben 50 méter pillangón (1:11 perc) és 50 méter gyorson (1:04 perc) másodikként csapott célba, míg a 100 méteres gyorsúszásban harmadik lett (2:26 perc). (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1423
szavazógép
2019-02-07: Sport - :

Háromszék Kupa nyolcadszor (Teremlabdarúgás)

Három ország harminckét férficsapata és nyolc női együttese vesz részt a VIII. Háromszék Kupa teremlabdarúgó-tornán. A Sepsi ’08 Egyesület február 9-én és 10-én a Szabó Kati Sportcsarnokban, a Vadász utcai sportteremben és a Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola tornatermében szervezi meg az eseményt, amely Kovászna megye, Székelyföld és Erdély egyik legszínvonalasabb viadala.
2019-02-07: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
VANDRA ATTILA Ausztrália, a legek kontinense című előadására ma 18 órától Sepsiszentgyörgyön a Bene-ház, a Székelyföldi Vadászati Kiállítás Bedő Albert Előadótermében (Gróf Mikó Imre utca 11. szám) kerül sor.