Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kiálltak Putyin mellett az orosz boszorkányok

2019. február 7., csütörtök, Világfigyelő

Egy Moszkva környéki kastélyban gyűltek össze Oroszország legismertebb boszorkányai, hogy varázslattal segítsék Vlagyimir Putyin orosz elnököt. A több tucatnyi boszorkány megalkotta az „Erő körét”, s a középen álló vezérboszorka, Aljona Poljin különféle varázslatokat olvasott fel, hogy sikeres legyen az államfő politikája.

És természetesen az ellenségek is megkapták: az „Erő köre” háromszorosan is elátkozta a Kreml ura ellen szegülőket. A körben állók többször is elmagyarázták a jelen lévő újságíróknak, hogy azért mondanak varázsaltokat Putyinért, mert azt akarják, az egész ország, sőt, az egész világ sora jobbra forduljon, s ami jó Putyinnak, az jó Oroszországnak, s egy erős Oroszország jobbá tudja tenni az egész világot. Az államfő népszerűsége egyébként csökkenőben van, egy közelmúltban közzétett felmérés szerint az oroszok 38 százaléka véli úgy, hogy Putyin jól végzi a dolgát.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2167
szavazógép
2019-02-07: Világfigyelő - :

Nem segítettek Gruevszkinek a szökésben

Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnöknek nem segítettek az állami szervek megszökni az országból – ismertette nyomozásának eredményét a szervezett bűnözésért felelős macedón különleges ügyészség tegnap.
2019-02-07: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Lázongás a város szélén (Sepsiszentgyörgy)

Sepsiszentgyörgy déli részén az elmúlt évtizedben új lakónegyed jött létre, amelyet lakói Evergreen (Örökzöld) névvel illetnek. Fekvése idillikus: a Jókai Mór utca mögötti, többhektáros gyümölcsös felső végében terül el – az ott élők mégis tele vannak panasszal a városvezetés felé. Megközelíteni ugyanis vagy a Farm, vagy a József Attila utca felől tudják a házaikat, de csak olyan gödrökön keresztül, hogy azokon még a tojás is összetörik, mielőtt a konyhába ér. Az áldatlan állapotok és a lehetséges megoldások megvitatására a polgármesteri hivatal lakossági fórumot hívott össze, ott pedig kiderült a Farm utcaiak elégedetlenségének oka, ugyanis évtizedek óta várnak járdára és aszfaltútra.