Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Lefoglalták a fát és a szállítóeszközt is

2019. február 7., csütörtök, Közélet

Lefoglaltak egy faanyagot szállító utánfutós tehergépkocsit és rakományát kedden a Bodzafordulóhoz tartozó Fenyősön a Kovászna és Brassó megyei rendőrségnek a brassói erdőőrséggel közösen szervezett ellenőrzése során.

A gépjárművet átvizsgálva kiderült, hogy a szállítólevélben szereplő mennyiséghez képest 20 köbméterrel több gömbfa és 6,7 köbméterrel több tűzifa található a rakományban. A zároláson kívül a rendőrök a gépkocsivezetőt ötezer lejre bírságolták, és folytatják a vizsgálatot, hogy kiderüljön, honnan származik a faanyag. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1152
szavazógép
2019-02-07: Közélet - :

Elmarad a bálványosi disznótoros fesztivál

Tegnap Daragus Attila, Torja polgármestere, a 14. kiadásához érkezett és március 2-ra tervezett nemzetközi disznótoros fesztivál főszervezője arról értesített, hogy a Háromszéken is megjelent afrikai sertéspestis miatt a megyei állategészségügyi igazgatóság nem engedélyezi a rendezvény megtartását, melyet így  minden valószínűség szerint november második felére halasztanak.
2019-02-07: Sport - :

Legyőzték a marosvásárhelyi csapatot (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

A Nagyvárad, a Rapid Bukarest és az Alexandria legyőzése után egy újabb skalpot gyűjtött be a Kézdivásárhelyi SE, amely szerda este 75–61-re nyert a Sárga csoport listavezetője, a Marosvásárhelyi VSK ellen a pontvadászat 6. fordulójában. A két csapat közötti idei negyedik találkozó legjobbja a hazai gárda amerikai kiválósága, Kaila Mobley volt, aki 13 lepattanóval és 41 ponttal zárta a mérkőzést.