Elmarad a bálványosi disznótoros fesztivál

2019. február 7., csütörtök, Közélet

Tegnap Daragus Attila, Torja polgármestere, a 14. kiadásához érkezett és március 2-ra tervezett nemzetközi disznótoros fesztivál főszervezője arról értesített, hogy a Háromszéken is megjelent afrikai sertéspestis miatt a megyei állategészségügyi igazgatóság nem engedélyezi a rendezvény megtartását, melyet így  minden valószínűség szerint november második felére halasztanak.

  • A tavalyi disznótoros fesztivál
    A tavalyi disznótoros fesztivál

Daragus Attilá­tól azt is megtudtuk, hogy az idei rendezvényre tizenöt hazai és magyarországi csapat nevezett be. Őket kénytelenek voltak értesíteni a március 2-i rendezvény elmaradásáról. (iochom)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1207
szavazógép
2019-02-07: Közélet - :

Budapesten ünnepelte 26. születésnapját az Osonó

Vasárnap Budapesten ünnepelte születésnapját az Osonó Színházműhely, mivel a csapat ebben az időszakban több projekten is dolgozik a magyar fővárosban, és egy új előadás próbafolyamatát is itt készíti elő – tudósít közleményében a társulat.
2019-02-07: Közélet - :

Lefoglalták a fát és a szállítóeszközt is

Lefoglaltak egy faanyagot szállító utánfutós tehergépkocsit és rakományát kedden a Bodzafordulóhoz tartozó Fenyősön a Kovászna és Brassó megyei rendőrségnek a brassói erdőőrséggel közösen szervezett ellenőrzése során.