Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Tüntettek a rendőrök

2019. február 8., péntek, Belföld

Jobb munkakörülményekért és méltányos bérezésért tüntetett tegnap a belügyminisztérium épülete előtt a rendőrök, a börtönőrök és a tartalékos katonák mintegy száz képviselője.

  • Forrás: snppc.ro
    Forrás: snppc.ro

A védelmi, a rendvédelmi és a nemzetbiztonsági alkalmazottak elégedetlenségét az váltotta ki, hogy sürgősségi rendelettel befagyasztották a béreiket, több ízben is felfüggesztve esetükben az egységes bértörvény alkalmazását, amit diszkriminatívnak tartanak más közalkalmazotti kategóriákhoz képest. Sorin Dumitraşcu, a büntetés-végrehajtási intézetekben dolgozók szakszervezeti szövetségének elnöke három pontban határozta meg követeléseiket: jobb munkakörülmények, méltányos fizetés és a katonai nyugdíjasok diszkriminálásának megszüntetése.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1150
szavazógép
2019-02-08: Belföld - :

Kivizsgálnák a tevékenységüket

A Román Televízió (RTV) kiadásait, illetve az Országos Audiovizuális Tanács tevékenységét kivizsgáló parlamenti bizottságok létesítését kezdeményezi a Nemzeti Liberális Párt és a Mentsétek meg Romániát Szövetség (MRSZ).
2019-02-08: Belföld - :

Hírsaláta

KILŐHETIK A MEDVÉT. Jóváhagyta a környezetvédelmi minisztérium a csíkszeredai megyei sürgősségi kórház környékén többször látott medve kilövésére vonatkozó kérelmet – tájékoztatott az Országos Környezetvédelmi Őrség főfelügyelő-helyettese, Szép Róbert.